ŞEFFAF VE HESAP VEREBİLİR BİR BELEDİYE!

Okuduğunuz haber
SOKAK SATICILARINA OPERASYON!

CEYLAN, ALBAYRAK ESNAFINI DİNLEDİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    SOKAK SATICILARINA OPERASYON!

SON DAKİKA ! SOKAK SATICILARINA OPERASYON!

Çorum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapan 3 şüpheliyi yakaladı.

ASAYİŞ      11 Haziran 2022 - 11:55     0

SOKAK SATICILARINA OPERASYON!

Çorum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapan 3 şüpheliyi yakaladı.

Narkotik polisi, sokak satıcılarına yönelik operasyonda bir şüpheli şahsı yakalarken, soruşturmanın genişletilmesi sonucunda, yakalanan şahısla bağlantılı oldukları tespit edilen iki şüpheli de eş zamanlı operasyon ile ikametlerinde yakalandı.

Yakalanan şahısların üzerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan adli aramalarda; 3 adet av tüfeği, 68 adet sentetik ecza, 2.23 gr. sentetik kannabinoid maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 20.570,00 lira para,14,11 gr. metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirilmiş, 14 (ondört) ayrı suçtan aranma kaydı olan bir şahıs ele geçirildi.

3 şüpheli şahıs mevcutlu olarak çıkarıldıkları adli makamlarca “TCK 188 Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ