FETHİYE’YE ÇORUMLU KAYMAKAM!

Okuduğunuz haber
SUNGURLU, TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK

KADINA YÖNELİK ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    SUNGURLU, TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK

SUNGURLU, TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Sungurlu İlçesi’ne gitti.

İLÇELER      25 Kasim 2022 - 15:32     0

SUNGURLU, TÜRKİYE'NİN  YÜKSELEN YILDIZI OLACAK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Sungurlu İlçesi’ne gitti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk önce Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu’nu ziyaret etti.

Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti heyetini kapıda karşılayarak ziyaretleri için teşekkür etti.

Girişte Sungurlu Ziraat Odası’nı gezen Başkan Ahlatcı, çalışan personel ile kısa bir sohbet yaparak, çalışmalarında başarılar diledi.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN KAZANÇLARININ

HER ZERESİNDE ALIN TERİ VAR”

Sungurlu İlçesi’nin tarım ve hayvancılığı konusunda bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Ahlatcı, “Misafirperverliğinden dolayı kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Kazançlarının her zerresinde alın teri olan, emekleriyle toprağı yoğuran,mahsulleriyle ilgilenen, geçimlerini topraktan sağlayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Toprağa gönül veren çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, hayat standartlarımızın yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Biz bize yeteriz diyerek olağanüstü gayret gösteren, tarım üretimine büyük katkıda bulunan, ülkemizin bereketli topraklarını işleyen, alın teri ve emeği ile en güzel tarımsal ürünleri üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin hayat mevsimi bol kazancınızın bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretlerine devam AK Parti heyeti bu defa Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Borsa başkanı Mustafa Kürbüz ile bir süre sohbet ederek, üretim yapan herkesin destekçileri olduğunu söyledi.

“BÜYÜK FEDAKARLIKLA VE ÖZVERİYLE ÜRETMEYE DEVAM EDEN ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ”

Üretici ve tüccarlara sunulan hizmetin kalitesini artırmak için istişarede bulunduklarını belirten Başkan Ahlatcı, “Şehrimizin ve ülkemizin gelişmesini sürdürmesi için birliğin gücüne inanıyor ve eş güdümüzle çalışıyoruz. Çorum’umuz son 5 yılda tarım ve hayvancılıkta konuşulan ve örnek gösterilen bir il haline geldi, çiftçinin her üründe bu sene verimli bir yıl geçirdik. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizin yanında olacağız” diye konuştu.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine teşekkür etti.

YENİ BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, geçen günlerde yapılan genel kurulda üyelerin çoğunluğunun oyuna alarak başkan seçilen İlhan Ambarkütükoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sungurlu için önemli bir vizyona sahip olduğunu ifade eden Ahlatcı, Ambarkütükoğlu’na ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Ahlatcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Sungurlu TSO Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, faaliyetleri ve Sungurlu ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ