BAŞKAN ÜNLÜ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ UÇUŞU YAPTI

Okuduğunuz haber
TAKIM İLERİSİ İÇİN UMUT VERİYOR

KAYA: 30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN SARSILMAZ İMANININ GÖSTERGESİDİR

Anasayfa   /    SPOR    /    TAKIM İLERİSİ İÇİN UMUT VERİYOR

TAKIM İLERİSİ İÇİN UMUT VERİYOR

Çorum FK Teknik Direktörü Mert Nobre, ligin ilk maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynadıkları maçın değerlendirmesini yaptı.

SPOR      29 Agustos 2022 - 17:20     0

TAKIM İLERİSİ İÇİN UMUT VERİYOR

Çorum FK Teknik Direktörü Mert Nobre, ligin ilk maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynadıkları maçın değerlendirmesini yaptı.

Nobre, "Ligdeki rakiplerimizden biri olan Şanlıurfaspor'a karşı deplasmanda aldığımız 1 puan çok önemliydi. Sahadaki performansımız ilerideki maçlar için çok umut vericiydi" dedi.

Mert Nobre'nin değerlendirmesi şöyle:

"Tabii ki maçın çok zor geçeceğini biliyorduk, hava sıcaklığı ve sahanın durumu bu duruma etkenlerden bir kaçı oldu ve bu şartlarda ligdeki rakiplerimizden biri olan Şanlıurfaspor'a karşı deplasmanda aldığımız 1 puan çok önemliydi. Sahadaki performansımız ilerideki maçlar için çok umut vericiydi. Tabi ki hala eksiklerimiz var. Bunları en kısa zamanda geliştirip çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Bizim adımıza başka sevindirici nokta ise rakibimize ciddi gol şansı vermeden maçı bitirmek oldu. Bizim için belki son final paslarını iyi değerlendirebilseydik 3 puan ile evimize dönebilirdik.

Bütün oynayan oynamayan oyuncularımı ve ekibimi tebrik etmek istiyorum. Ayrıca bir parantez de Urfa'ya kadar gelip bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza açmak istiyorum. Uzun bir yolculuk sonunda takımımıza desteklerini sunan tribündeki taraftarlarımıza tek tek teşekkür ederim... Sizin bu büyük sevginiz, bizim en büyük sorumluluğumuz."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ