ADNAN TÜRKOĞLU İÇİN '40 YEMEĞİ' VERİLECEK

Okuduğunuz haber
‘TAM’ KAZANMIŞKEN, HOCA DEVREYE GİRDİ

ÇORUM BELEDİYESİ, SAĞLIKÇILARIN "14 MART TIP BAYRAMI"NI KUTLADI

Anasayfa   /    SPOR    /    ‘TAM’ KAZANMIŞKEN, HOCA DEVREYE GİRDİ

SON DAKİKA ! ‘TAM’ KAZANMIŞKEN, HOCA DEVREYE GİRDİ

2-2'YE RAĞMEN LİDTERLİK GELDİ

SPOR      15 Mart 2023 - 17:06     0

‘TAM’ KAZANMIŞKEN, HOCA DEVREYE GİRDİ

Çorum FK, erteleme maçında Afyonspor ile 1-0 öne geçtiği ve rakibin 10 kişi kaldığı maçta 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetmesine rağmen liderliğe yükseldi.

Uzun bir aradan sonra taraftarı önüne çıkan Çorum FK, mutlak galibiyet kovaladığı maçın özellikle de ilk 60 dakikalık bölümünde üstün bir oyun ortaya koydu.

İlkyarıda sayısız gol fırsatından yararlanamayan Çorum FK, ikinci yarıya adeta golle başladı. 50. Dakikada Ferhat’ın attığı golle Çorum FK  1-0 öne geçti.

Maçın 60. Dakikasında Afyonspor  Mete Yıldız’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı.

Çorum FK’nın rahatlayarak farka gidebileceği beklenirken, bu dakikadan sonra devreye teknik direktör Tahsin Tam girdi. Tam, yaptığı yanlış ve gereksiz oyuncu değişiklikleriyle adeta rakibini rahatlattı. Konuk takım 69. Dakikada Olcay Şahan ile beraberliği yakalarken, 73. Dakikada ise Alper Tursun’un golüyle öne geçti.

Çorum Şehir Stadı’nda büyük bir şok yaşanırken, 90. Dakikada Sinan Kurumuş’un attığı gol hem beraberliği, hem de grup liderliğini getirdi.

Maçtan sonra liderliğe sevinemeyen Çorum FK taraftarları, kaybedilen 2 puanın üzüntüsü ve teknik direktör Tahsin Tam’a tepkilerle stattan ayrıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ