ADAYLIĞINI ANITKABİR’DEN DUYURDU

Okuduğunuz haber
TESİSATÇI ESNAFINA TEŞEKKÜR PLAKETİ!

CUMHUR PALABIYIK’A YENİ GÖREV!

Anasayfa   /    Gündem    /    TESİSATÇI ESNAFINA TEŞEKKÜR PLAKETİ!

TESİSATÇI ESNAFINA TEŞEKKÜR PLAKETİ!

Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası’na üye gönüllü tesisatçı esnafına teşekkür plaketi takdim edildi.

GÜNDEM      20 Mart 2023 - 11:59     0

TESİSATÇI ESNAFINA  TEŞEKKÜR PLAKETİ!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremin yaralarının sarılması için Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine giden Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası’na üye gönüllü tesisatçı esnafına teşekkür plaketi takdim edildi.

Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde depremzede vatandaşlar için oluşturulan konteyner kentin su ve elektrik tesisatını yaparak büyük bir fedakarlık örneği gösteren tesisatçı esnafı plaketle onore edildi.

Gönüllü tesisatçı esnafına plaketleri ÇESOB Başkanı Recep Gür, Birlik Genel Sekreteri Furkan Pazarcı, Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun ve Oda Genel Sekreteri Eyüp Bolat tarafından takdim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ