KALECİ HASAN HÜSEYİN 1. LİGE GİTTİ

Okuduğunuz haber
TÜGVA YAZ OKULLARI AÇILDI

ÖDÜLLÜ KAN BAĞIŞI ŞENLİĞİ!

Anasayfa   /    Eğitim    /    TÜGVA YAZ OKULLARI AÇILDI

TÜGVA YAZ OKULLARI AÇILDI

TÜGVA Çorum İl temsilciliği her sene yaptığı yaz okulunu bu senede 700 ortaokullu öğrenci ile başladı.

EĞİTİM      21 Haziran 2022 - 10:02     0

TÜGVA YAZ OKULLARI AÇILDI

TÜGVA Çorum İl temsilciliği her sene yaptığı yaz okulunu bu senede 700 ortaokullu öğrenci ile başladı.

Çorum'da 6 adet okulda gerçekleştirilen yaz okuluna ilk gün veliler ve gençler yoğun ilgi gösterdiler. Kur'an-ı Kerim dersi ile ilk derse başlayan yaz okulu, sportif faaliyetlerle devam etti. Gençler ilk olarak okçuluğun temellerini öğrenip ok attılar. Önümüzdeki günlerde de yüzme ve binicilik faaliyetleri ile yaz okulu devam edecekler.

Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, "Elhamdülillah bu yıl da yaz okulumuza büyük bir çoşkuyla başladık. Gençlerimiz hem Kur'an-ı Kerim öğrenecekler hem de sportif faaliyetler gerçekleştirecekler. Gençlerimizin yaz okuluna ilgisi bizleri çok mutlu etti. Daha önce de ifade ettiğim gibi gençlerimiz hem Rabbimizin kelamını okumayı öğreniyor hem de Siyer-i Nebi dersleri ile Peygamber efendimizin hayatını öğrenecekler. Okçuluk, yüzme, binicilik sporlarını da deneme fırsatı bulacaklar. Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl temsilciliği olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yaz okulumuz kapsamında okullarda görev alan bütün gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaz okulu kayıtlarımız devam ediyor. Bütün gençlerimizi yaz okuluna bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ