LEK, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Okuduğunuz haber
TÜRKOĞLU, YAD EDİLDİ

DEVA’DA ÇABUK, ADAY ADAYI OLDU

Anasayfa   /    YAŞAM    /    TÜRKOĞLU, YAD EDİLDİ

TÜRKOĞLU, YAD EDİLDİ

Çorum siyasetinin sevilen ismi Adnan Türkoğlu, vefatının 40. gününde dostları tarafından anıldı.

YAŞAM      20 Mart 2023 - 12:06     0

TÜRKOĞLU, YAD EDİLDİ

Çorum siyasetinin sevilen ismi Adnan Türkoğlu, vefatının 40. gününde dostları tarafından anıldı.

Yemek programı, bürokrasi, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini bir çatı altında buluşturdu.

Mimar, iş insanı, 19. Dönem (1991–1995) DYP Çorum Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu, rahatsızlığından dolayı bir süre tedavi görmüş ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. 73 yaşında aramızda ayrılan Türkoğılu, 10 Şubat’ta yoğun bir katılımla Ulu Mezarlık’ta toprağa verilmişti.

Türkoğlu’nun ortağı iş insanı Arap Gürlek, eşi Aydan Türkoğlu, çocukları, damatları ve torunları tarafından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesinde yemek ve dua programı düzenlendi.

Vakıf Başkanı Dede Nurettin Aksoy’un gülbeng ve duaları eşliğinde yad edilen Türkoğlu, bu vesileyle bir kez daha anıldı.

Programları nedeniyle yemeğe katılamayan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ise telgraf gönderdi.

Yemeğe; Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, CHP İl Başkanı Ümit Er, İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Peker, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Milletvekili Aday Adayları; Mehmet Tahtasız, Yusuf Ahlatcı, Zeki Gül, Mehmet Yolyapar, Hasan Eray Tüfekçi, Talip Eken, Bekir Özsaçmacı, Ahmet Yüksel Bellek, Sadık Eral, Rumi Bekiroğlu, CHP eski İl Başkanları; Gazi Özkubat, Hasan Suvacı, Belediye Meclis Üyeleri; Kenan Özüyağlı, Muhammet Murat Kılıçlı, Ahmet Özdel, Mimarlar Odası Çorum İl Temsilcisi Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Belediye-İş Şube Başkanı Mehmet Şen, siyasi partilerin il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ