ÇORUMLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ O KAZADA YARALANDI

Okuduğunuz haber
ÜNLÜ’DEN BİRLİK MESAJI!

SAĞLIKLI YAŞAK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ÜNLÜ’DEN BİRLİK MESAJI!

ÜNLÜ’DEN BİRLİK MESAJI!

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Kunduzlu Köyü Yayla Etkinlikleri çerçevesinde Kunduzlu Yaylası’nda “Şükür ve Yağmur Duası” yapıldı.

İLÇELER      23 Mayis 2022 - 11:35     0

ÜNLÜ’DEN BİRLİK MESAJI!

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Kunduzlu Köyü Yayla Etkinlikleri çerçevesinde Kunduzlu Yaylası’nda “Şükür ve Yağmur Duası” yapıldı.

Kunduzlu Yaylası’nda düzenlenen etkinliğe AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna, İstanbul Kunduzlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Okumuş, Ankara Kunduzlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kendirci, Kunduzlu Köyü Muhtarı İbrahim Hamza, Dünya Çorumlular Platformu Kurucusu Tevfik Göktürk ile birlikte Çorum’un yanısıra, Bayat, İskilip, Kırıkkale, Ankara ve İstanbul’dan yüzlerce davetli katıldı.

Programda Kunduzlu Köyü Muhtarı Ali Kendirci, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu birer konuşma yaptı.

Konuşmasına organizasyonun yapılmasında katkı sağlayanlara teşekkür ederek başlayan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, yapılan şükür ve yağmur duası etkinliğinin İstanbul’dan, Ankara’dan ve Çorum’dan gelen vatandaşların buluşmasına vesile olunduğunu söyledi.

Konuşmasına basın mensupları için yaptığı övgü dolu sözlerle devam eden Başkan Ünlü, basın mensuplarının bu tür etkinliğin kamuoyuna duyurulmasında büyük bir katkı sağladıklarını kaydetti.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Ünlü, “Pandemi dolayısıyla uzun süre bir araya gelemedik, Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bir olalım, diri olalım, beraber olalım, hep birlikte Kunduzlu olalım, hep birlikte Bayat olalım, hep birlikte Çorum olalım,hep birlikte Türkiye olalım” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ