ESKİ BAŞKAN AĞABEYİNİ KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE!

ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE!

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE!

ÇORUM’DA 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

ASAYİŞ      17 Mayis 2022 - 14:56     0

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE!

Çorum’da uyuşturucu imal ve satışı yapanlarla, bulunduran ve kullananlara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında il merkezi, Sungurlu ve Alaca ilçelerinde uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda, 15 şüpheli şahıs “(TCK 191) Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından, 5 şüpheli şahıs ise “(TCK 188) Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan olmak üzere toplam 20 şüpheli şahıs yakalandı.

Şahısların üzerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda, (15,70) gr esrar maddesi, (7,05) gr sentetik kannobinoid maddesi, (5,02) gr metamfetamin maddesi, (681) adet sentetik ecza, 1 adet yivsiz tüfek, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 3 adet mermi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, uyuşturucu madde imal ve ticaretinden 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan gözaltına alınan 15 şüpheli ise serbest kaldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ