YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Okuduğunuz haber
VALİLİKTEN “SESSİZLİK” UYARISI!

ÇENESİZ, “İŞ DÜNYASI”NA KONUK OLDU

Anasayfa   /    Eğitim    /    VALİLİKTEN “SESSİZLİK” UYARISI!

VALİLİKTEN “SESSİZLİK” UYARISI!

Çorum Valiliği hafta sonu yapılacak YKS öncesi okul çevrelerinde sessizliğin sağlanması uyarısında bulundu.

EĞİTİM      08 Haziran 2024 - 10:59     0

VALİLİKTEN “SESSİZLİK” UYARISI!

Çorum Valiliği hafta sonu yapılacak YKS öncesi okul çevrelerinde sessizliğin sağlanması uyarısında bulundu.

Valiliğin açıklaması şöyle:

"Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri öğrencilerimiz, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) gireceklerdir. Bu sınav öğrencilerimizin hayatlarındaki en önemli dönüm noktalarından birisi.

Öğrencilerimizin sınavlarını rahat ve sessiz bir ortamda geçirmeleri oldukça önem arz etmektedir. Tüm Çorum olarak sınav süresince okul çevrelerinde sessizliği sağlayarak (özellikle araçlarda korno çalmayarak, gürültü yapmayarak, yüksek sesle konuşmayarak) onlara destek olabiliriz.

Bu amaçla; Çorum Valiliği olarak sosyal medya hesaplarımızdan bugün saat 15.00’te #DuyarlıÇorum hastagi ile hafta sonu duyarlılık mesajı yayınlanacaktır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın #DuyarlıÇorum hastagi ile aynı saatte konuya ilişkin benzer paylaşımlar yapması sessizliğin sağlanmasına büyük katkı sağlayacaktır."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ