SARI FIRTINA GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNÜYOR

Okuduğunuz haber
VERGİ DAİRESİNDE KREDİ KARTIYLA ÖDEME İMKANI!

KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Anasayfa   /    Ekonomi    /    VERGİ DAİRESİNDE KREDİ KARTIYLA ÖDEME İMKANI!

VERGİ DAİRESİNDE KREDİ KARTIYLA ÖDEME İMKANI!

Çorum Defterdarlığı yaptığı açıklama ile vergi dairelerinde borçların kredi kartlarıyla ödenebileceğini duyurdu.

EKONOMİ      20 Mayis 2022 - 12:46     0

VERGİ DAİRESİNDE KREDİ  KARTIYLA ÖDEME İMKANI!

Çorum Defterdarlığı yaptığı açıklama ile vergi dairelerinde borçların kredi kartlarıyla ödenebileceğini duyurdu.

Açıklamada, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, mükelleflere etkin, verimli ve daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla Vergi Daireleri bünyesinde öngörülen vezne servislerinde Fiziksel Pos Cihazı üzerinden kredi kartı/banka kartı kullanılmak suretiyle tahsilat yapılabilmesi kapsamında yapılan çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Mükellefin ve vergi sorumlusunun; amme borcunu kanuni süreler içerisinde ödeyebilmesinde, mükellefin ve vergi sorumlusunun çeşitli ödeme yöntemlerine sahip olmasının önemli rol oynadığına dikkat çekine açıklamada, bu amaçla Fiziksel Pos Cihazı ile tahsilat işlemleri başlatıldığı ifade edildi.

Mükelleflerin kredi kartı/banka kartı kullanılmak suretiyle ödeme yapma imkanı sunan bu hizmetten faydalanabilecekleri duyuruldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ