KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Okuduğunuz haber
YALÇIN’DAN ŞAMPİYON SPORCUYA DESTEK!

ÇOMAR BARAJI ÇEVRESİ GÜZELLEŞİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    YALÇIN’DAN ŞAMPİYON SPORCUYA DESTEK!

YALÇIN’DAN ŞAMPİYON SPORCUYA DESTEK!

Kick Boks branşında Çorum’un gururu olan ve bir çok başarıya imza atan milli sporcumuz Abdussamet Uğurlu’ya Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın destek verdi.

SPOR      29 Mayis 2023 - 15:55     0

YALÇIN’DAN  ŞAMPİYON SPORCUYA DESTEK!

Kick Boks branşında Çorum’un gururu olan ve bir çok başarıya imza atan milli sporcumuz Abdussamet Uğurlu’ya Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın destek verdi.

Kariyerinde bir Dünya Şampiyonluğu üç Avrupa Şampiyonluğu altı defa Uluslararası Avrupa Şampiyonasına katılan ve 10 defa milli takımda mücadele eden Abdussamet Uğurlu bu sürede 9 defa da Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

ÖDÜL TÖRENİNE ÇORUM FK

FORMASI VE BAYRAĞIYLA ÇIKTI

Şuan Türkiye sıralamasında 1.sırada bulunan Abdussamet Uğurlu,

20-22 mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen “Turkısh Open world cup” organizasyonunda aldığı dereceyle 1.liğini korurken kasım ayında Portekiz’de düzenlenecek olan Dünya şampiyonasına gitmek için önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Kasım ayında Portekiz’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılmak için önemli bir virajı daha geçtiğini belirten Abdussamet Uğurlu, hedefinin Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Uğurlu’nun antrenörü Aydın Fırat ise sporcusuna bu organizede destek veren Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın’a teşekkür etti.

Çorum FK’nın bu sezon şampiyon olarak tarihinde ilk kez 1. lige yükselmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Fırat, Başkan Oğuzhan Yalçın’ın büyük bir duyarlılık göstererek Abdussamet Uğurlu’ya verdiği bu desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek, gittikleri müsabakalarda Çorum ve Çorum FK’nın adını duyurmak adına ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ