BELEDİYE GENÇLİK MERKEZLERİ’NDE YAZ KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Okuduğunuz haber
YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR BAŞLADI

İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ MU?

Anasayfa   /    SPOR    /    YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Çorum Belediyesinin yaz spor okullarına kayıtlar başladı. 

SPOR      24 Haziran 2024 - 16:36     0

YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Çorum Belediyesinin yaz spor okullarına kayıtlar başladı. 

Çeşitli spor branşlarında kursların yer alacağı yaz spor okulları için kayıtlar 24-29 Haziran tarihlerinde basvuru.corum.bel.tr internet adresinden online olarak yapılacak.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan mahalle spor tesislerinde yaz dönemi spor kurs kayıtları başladı.  24-29 Haziran tarihleri arasında, basvuru.corum.bel.tr internet üzerinden yapılan ön kayıtların ardından kursiyerler kayıt oldukları tesise giderek kesin kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.

Bu yıl Buhara Kültür Merkezi’nde;  Çocuk Yüzme (5-16 Yaş), Buz Pateni (7-16 Yaş), Voleybol (7-16 Yaş), Futsal  (7-16 Yaş), Basketbol (7-16 Yaş), Badminton ( 7-16 Yaş), Masa Tenisi (5-13 Yaş), Erkek Fıtness (15-17 Yaş), Bayan Fıtness (15-17 Yaş)

Mevlana Spor Salonu’nda; Çocuk Cimnastiği (4-7 Yaş)

Ulukavak Mahalle Spor Tesisi’nde Çocuk Cimnastiği (4-9 Yaş),  Judo ( 7-10 Yaş), Güreş (8 -10 Yaş), Erkek Fıtness (15-17 Yaş), Bayan Fıtness (15-17 Yaş)

Kale Mahalle Spor Tesisi’nde;  Çocuk Cimnastiği ( 4 - 8 Yaş ),  Judo  ( 7 - 10 Yaş ), Karate ( 6 - 12 Yaş ), Taekwondo ( 8 - 14 Yaş ), Erkek Fıtness ( 15 - 17 Yaş ), Bayan Fıtness ( 15 - 17 Yaş ),

Ulukavak ve Gülabibey Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nde; Çocuk Yüzme ( 5-16 Yaş ), Yetişkin Erkek ve Bayan branşlarında kurslar açılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çocuklarımızın, gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimi için sporu çok önemsiyoruz. Birbirinden güzel kurslarımızda yavrularımız eğleniyor, öğreniyor ve kendilerini geliştiriyor. Aynı zamanda yaz spor okullarımızda gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı birer birey olmalarını ve ülkemizin geleceğinde etkin rol oynamalarını amaçlıyoruz” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ