BABACAN, ÇORUMLULARI DİNLEDİ

Okuduğunuz haber
YILMAZ OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI
Anasayfa   /    Gündem    /    YILMAZ OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI

YILMAZ OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI

Çorum Sanayi Sitesi’nde yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.

GÜNDEM      09 Mayis 2026 - 12:21     0

YILMAZ OTO YIKAMA DUALARLA AÇILDI

Çorum Sanayi Sitesi’nde yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.

Çorum’un sevilen simalarından Bülent Yılmaz’ın sahibi olduğu Yılmaz Oto Yıkama’nın açılışı bugün sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

Açılış törenine MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Abdullah Dalyan, MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu, Çorum Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Arslan Kaynar, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Dikiciler ve Kunduracılar Odası başkanı Cumhur Palabıyık, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası önceki dönem Başkanı Tahsin Şahin, Çilingirler ve Sobacılar Odası önceki dönem Başkanı Hasan İlhan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Dualarla kesilen kurdelenin ardından hizmete açılan Yılmaz Oto Yıkama, Şehit Öğretmen Fatih Tekin Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında faaliyet gösterecek.

İşletme sahibi Bülent Yılmaz, işletmede her türlü araç için iç-dış yıkama, motor temizleme, detaylı temizlik, pasta-cila, cam filmi ve aksesuar hizmetleri sunulacağını belirtti.

Yılmaz, açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ