İYİ PARTİ İL KONGRESİ 7 OCAK’TA

Okuduğunuz haber
ZANAATKARLAR ÇORUM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ!

ORHAN KÜMBÜL VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ZANAATKARLAR ÇORUM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ!

ZANAATKARLAR ÇORUM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ!

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti

GÜNDEM      05 Ocak 2023 - 16:54     0

ZANAATKARLAR ÇORUM  İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ!

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Sayan ve Gayretli, Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yönetim kurulu üyeleri Numan Özçetin Yalçın Keşçi ve Alihan İdikut, yüklenici firma yöneticileri İrfan Yaşar, Mehmet Ünal ve Çağrı Yaşar ile kooperatif üyeleri ve çalışanları tarafından karşılandı.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, dernek yönetim kurulu üyesi Uğur Urhan, Ziraat Odası Başkan Vekili Hayati Serbes ile sanayi esnaflarından Adem Kabadayı’nın da eşlik ettiği ziyaret sırasında oda başkanlarına kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, 2018 yılında kurulan kooperatif inşaatında çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini anlattı.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ise, böyle bir sitenin Çorum’a kazandırılıyor olmasının sevindirici olduğunu dile getirdiler. Çorum esnafı için büyük şans, Çorum ekonomisi için de büyük bir kazanç olarak gördükleri Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’ndeki çalışmalardan dolayı kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı ve yönetim kurulu üyeleri ile başarılı bir şekilde projeyi hayata geçiren müteahhit firmayı tebrik eden Sayan ve Gayretli, yapılan yeni işyerlerinin Çorum esnaf ve sanatkarlarına hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ