DEVA’DAN FUAT OKTAY’A TEPKİ!

Okuduğunuz haber
ZEHRA BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

BELEDİYE’DEN 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ!

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ZEHRA BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

ZEHRA BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

BAŞKAN ABDULKADİR ŞAHİNER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SAĞLIK      13 Temmuz 2022 - 14:06     0

ZEHRA BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Çorum'da düzenlenen yardım kampanyasının ardından tedavisi için Amerika’ya giden SMA hastası minik Zehra Meva, tedavi sürecini tamamlayıp sağlığına kavuştu.

Çorum'un Sungurlu ilçesinden Musa Kalınsazlıoğlu ve Rabia Kalınsazlıoğlu çiftinin Tip-2 SMA hastası küçük kızı Zehra Meva’nın tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona ulaşılmasının hemen ardından Zehra Meva tedavisi için ailesiyle birlikte Amerika’ya gitmişti.

Amerika’daki tedavisini tamamlayıp, sağlığına kavuşan Minik Zehra, anne ve babasıyla birlikte yardım kampanyası boyunca kendilerine büyük destek veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret ettiler.

"Bugün makam koltuğumu dünyalar güzeli Zehra Meva yavruma bıraktım" diyen Başkan Şahiner, “Amerika'daki tedavi sürecini tamamlayıp, ülkemize dönen ve bugün de belediyemize hem teşekkür hem de bayram ziyaretine gelen Zehra Meva kızıma, babası ve annesi Musa ve Rabia kardeşlerime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel ailemize destek olan tüm hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bir kez daha başta Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner olmak üzere Zehra Meva’ya destek olan herkese teşekkür eden aile ise, “Biz inandık, sizler inandınız, Zehra Mevamız inandı ve çok şükür buralara geldik. Herkesi çok seviyoruz ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ