ÇOCUKLARI TACİZ EDEN ŞAHIS TUTUKLANDI

Okuduğunuz haber
AK PARTİ SEÇİM BÜROSU’NA ‘BEREKETLİ’ AÇILIŞ!

KADIN SÜRÜCÜ DİREĞE ÇARPTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ SEÇİM BÜROSU’NA ‘BEREKETLİ’ AÇILIŞ!

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU’NA ‘BEREKETLİ’ AÇILIŞ!

AK Parti İskilip İlçe seçim bürosunun açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.

SİYASET      07 Mart 2024 - 14:46     0

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU’NA ‘BEREKETLİ’ AÇILIŞ!

AK Parti İskilip İlçe seçim bürosunun açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleriyle ilgili çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Teşkilatlarına TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri de destek vermeye başladı.

AK Parti’de bugün de İskilip İlçesi’nde seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Törene İl Başkanı Av. Murat Günay, Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı, Av. Oğuzhan Kaya ile birlikte İlçe Başkanı Mehmet Demirci, İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi ve teşkilat mensuplarıyla yüzlerce partili katıldı.

İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi, İl Başkanı Murat Günay, Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı’nın birer konuşma yaptığı törende yağan yağmura rağmen İskiliplilerin alanı doldurdular.

İl Başkanı Murat Günay, 31 Mart’ta İskilip Belediyesi’ni yeniden AK Belediyeciliğe kavuşturacaklarını belirterek, Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi’ye destek isterken, Milletvekilleri Kaya ve Ahlatcı da İskilip’e yaptıkları hizmetlerden bahsettiler.

Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi de İskilip için hazırladığı projeler ve yapacağı hizmetleri anlattı.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı kesilen kurdele ile birlikte yapıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ