AŞGIN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

Okuduğunuz haber
AK PARTİLİ ÖZEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI: TAKLİTLERE DEĞİL, ASILLARA OY VERİN

4 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE 58 BİN TL CEZA!

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİLİ ÖZEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI: TAKLİTLERE DEĞİL, ASILLARA OY VERİN

AK PARTİLİ ÖZEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI: TAKLİTLERE DEĞİL, ASILLARA OY VERİN

Çorum AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aylin Alveren Özen, seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

SİYASET      29 Mart 2024 - 13:35     0

AK PARTİLİ ÖZEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI: TAKLİTLERE DEĞİL, ASILLARA OY VERİN

Çorum AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aylin Alveren Özen, seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

Partiden ayrıldıktan sonra AK Partiyi eleştirenlere tepki gösteren Özen, “Teşkilatçılığı ve siyaseti öğrendikleri partiden ayrılıp şimdi de karalama kampanyası yapıyorlar. Ama milletimiz bu seçimlerde de taklitlere değil, asıl AK Partili olanlara oy verecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte coşkuyla karşılandığını ve Erdoğan’ın da bu coşkudan memnun kaldığını dile getiren Özen, desteklerinden dolayı da vatandaşlara teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Necmettin Erbakan’ın bütün hayallerini gerçekleştirdiğini dile getiren Özen, AK Parti’den ayrılıp saf değiştirenleri hedef alarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, birileri tarafından boncuk boncuk terletilen Rahmetli Necmettin Erbakan’ın tüm projelerini yerine getirmiş ülkemize çağ atlatmıştır.  Erbakan hocanın projelerinden olan Ayasofya’yı  kim camiye çevirdi? Taksim meydanına camiyi kim yaptı?  Sanayide ve milli teknolojide olağanüstü başarılara kim imza attı? Türkiye bölgesinde kimin zamanında lider ülke olup söz hakkına sahip oldu? Başörtüsünü sadece üniversitelerde değil her alanda kim serbest bıraktırdı? Türkiye’yi savunma sanayisinde dünya da sayılı devletlerden biri haline kim getirdi? Bunlar Erbakan hocanın hayalleri değil miydi? Peki, bunları kim gerçekleştirdi? Bunları gerçekleştirenin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu adları gibi iyi bilenler partimizden ayrıldıktan sonra şimdi kalkmış karalama çalışmaları yapıyor” diye konuştu.

 

KOLTUK SEVDASI OLANLAR PARTİDEN

AYRILIP KARALAMA YAPMAYA BAŞLADI

14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimlerinde ve 31 Mart Yerel seçimlerinde listelerde yer alamayan bazı kişilerin AK Parti’den istifa ederek başka partilere geçtiğini ya da Ak Parti aleyhine kara propaganda yaptıklarını hatırlatan İl Başkan Yardımcısı Aylin Alveren Özen, “Halkımız bu kişilerin ne olduklarını çok iyi görüyor. Koltuk sevdasında olanlar partimizden ayrılıp Sn. Cumhurbaşkanımızı ve partimizi karalama kampanyası yürütmektedirler. AK Parti’de siyaseti ve teşkilatçılığı öğrenenler AK Parti’den ayrılıp saf değiştirip partimizi karalamaya çalışıp oy devşirmenin peşine düşmüşler. Boşuna heveslenmeyin, milletimiz bu seçimlerde de taklitlere değil asıl AK Partili olanlara oy verecektir” ifadelerini kullandı.

 

“AK PARTİ HİÇ KİMSENİN DEĞİL

SİZİN-HEPMİZİN PARTİSİDİR”

AK Parti Çorum İl Başkanlığı olarak ilk günden itibaren sahada çalışmaya başladıklarını anlatan Özen, bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de yaşam şartlarının zorlaştığını vurgulayarak, “Kıymetli hemşerilerim, oylarımızı bölmeyelim, böldürmek isteyenlere de fırsat vermeyelim. Bir ders verelim mantığını bırakalım. Bu parti ne il - İlçe başkanlarının partisi ne belediye başkanlarının ne de milletvekillerinin partisidir. Bu parti sizin -hepimizin partisidir. Kişisel kızgınlıkları bir tarafa bırakalım. Ülkemizi bulunduğu bu zor şartlardan yine AK Parti kadroları çıkaracaktır. Daha önce yaptık, yapmaya devam ediyoruz yine yapacağız. Yeter ki birlik olalım beraber olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Hep birlikte Çorum olalım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ