JANDARMA’DAN KAÇAMADILAR

Okuduğunuz haber
BAYRAK, DUR DURAK BİLMİYOR

DODURGA’YA ASFALT DESTEĞİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    BAYRAK, DUR DURAK BİLMİYOR

BAYRAK, DUR DURAK BİLMİYOR

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

GÜNDEM      10 Agustos 2021 - 11:40     0

BAYRAK, DUR DURAK BİLMİYOR

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Göreve geldiği günden itibaren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün daha aktif ve hareketli hale getiren Mustafa Bayrak, özellikle de derneklere yönelik geliştirilen projelerle yapılan etkinliklerde büyük rol oynuyor.

Bayrak, pandemi süreci ve yaz döneminde olunmasına rağmen derneklerle olan iyi ilişkileri aksatmadan sürdürüyor.

Bayrak, son olarak da Çorum’da faaliyet gösteren derneklere rehberlik etmek, görüşlerine başvurmak, sivil toplumun sorunlarına çözüm bulmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla Çorum’da faaliyet gösteren derneklere ziyaretler gerçekleştirildi.

Hitit Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, Çorum Kadın ve Çevre Derneği, Çorum İş Kadınları Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çorum Şubesi, Çorum Adalet Derneği ve Çorum Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Derneği’ne yapılan ziyaretlerde, sivil toplum kuruluşlarının sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret edilen dernek yöneticileri ziyaretlerden memnuniyetlerini ifade ederek ziyaretlerin ve toplantıların devam etmesini dile getirdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ