TÜRK HABER-SEN GENEL KURULA GİDİYOR

Okuduğunuz haber
CHP’YE İHALE TEPKİSİ!

POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    CHP’YE İHALE TEPKİSİ!

CHP’YE İHALE TEPKİSİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, iki spor kulübüne gelir getirmek amacıyla yapılan ihaleye CHP İlçe başkanının da girerek fiyat artırmasına tepki gösterdi.

İLÇELER      22 Eylül 2021 - 12:15     0

CHP’YE İHALE TEPKİSİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, iki spor kulübüne gelir getirmek amacıyla yapılan ihaleye CHP İlçe başkanının da girerek fiyat artırmasına tepki gösterdi.

Soruk, yaptığı açıklamada Kargı’da halı saha spor tesisinin spor kulüplerine devredilmesi için yapılan ihalede Kargı’nın iki kulübüne CHP İlçe başkanının da rakip olduğunu ifade etti.

Kargı’nın iki amatör spor kulübü olan Kargıseri ve Kargıgücü kulüplerine gelir sağlamak maksadıyla Kargı Belediyesi’ne ait olan halı sahanın açık artırma usulü ile ihale edildiğini belirten MHP İlçe Başkanı Soruk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sosyal faaliyetler bakımından zayıf olan Z kuşağı gençlerimizin spora yönlendirilmesini çok önemli görüyor ve her zaman destekliyoruz. Bu konuda cefakarca çalışmalarını aralıksız sürdüren Kargıgücüspor ve Kargıserispor kulübü camialarının yakın bir takipçisi olarak tebrik ve takdir ediyorum.

CHP Kargı ilçe başkanının da bu ihaleye girerek kulüplerimizin çalışmalarına taş koymalarını da yüz yıllık bir partinin ilçe başkanına yakıştıramadığımı da belirtmek isterim.

Mustafa Kemal Atatürk’ün spora ve sporcuya verdiği önemden feyz alarak Kargılı sporcularımıza destek olmalarını beklerken onların tam aksine köstek olmaları bizleri ziyadesiyle şaşırtmıştır. Tüm engellemelere rağmen kulüplerimize kazandırılan spor tesisinin tekrardan hayırlı olmasını diler, Atamızın dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmelerini temenni ederim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ