TUNCAY YILMAZ’DAN SANDIK ÇAĞRISI!

Okuduğunuz haber
ETİ PARK’A SON RÜTUŞLAR YAPILIYOR

ÖZEL İDARE, KÖY BAKKALINI DENETLİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ETİ PARK’A SON RÜTUŞLAR YAPILIYOR

ETİ PARK’A SON RÜTUŞLAR YAPILIYOR

Çorum Belediyesi Eti Anadolu Lisesi bahçesini mahalle halkı için park haline getirdi.

GÜNDEM      20 Mart 2024 - 12:55     0

ETİ PARK’A SON RÜTUŞLAR YAPILIYOR

Çorum Belediyesi Eti Anadolu Lisesi bahçesini mahalle halkı için park haline getirdi.

Çocuk oyun alanları, kameriyeler, yürüyüş yolları ve yeşil alanların bulunduğu Eti Park’ta çalışmalar tamamlanmak üzere.

Çorum Belediyesi, eski okul binasının yıkılmasıyla oluşan atıl durumdaki alanı park olarak mahalle sakinlerine kazandırıyor. Eti Anadolu Lisesi bahçesini öğrencilerin ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği iki ayrı alan haline getiren Çorum Belediyesi çalışmalarda sona yaklaştı. Parkta, çocuklar için oyun alanları, kameriyeler, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar bulunuyor. Ayrıca, spor yapmak isteyenler için çeşitli spor aletleri de parkta yer alıyor. Aydınlatma sistemleriyle donatılan park, gece de güvenli bir şekilde kullanılabilecek.

Eti Park’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle sakinlerinin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği bir alan oluşturulduklarını söyledi. Çorum'a böyle bir alanın kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade Başkan Aşgın, parkın içerisindeki çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, bölgenin en güzel parklarından biri olacağını belirtti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ