EMEKTAR MÜHENDİSLER ONURLANDIRDI

Okuduğunuz haber
İLK MAZBATAYI AKDAĞ, ALDI

ESNAFIN IŞIĞI SÖNMESİN!

Anasayfa   /    Gündem    /    İLK MAZBATAYI AKDAĞ, ALDI

İLK MAZBATAYI AKDAĞ, ALDI

Çorum Marangozlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Latif Akdağ, mazbatasını aldı.

GÜNDEM      07 Ocak 2022 - 11:34     0

İLK MAZBATAYI AKDAĞ, ALDI

Çorum Marangozlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Latif Akdağ, mazbatasını aldı.

Odanın 2 Ocak 2022 tarihinde ÇESOB’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda rakipsiz seçime girerek güven tazeleyen Ömer Latif Akdağ, bugün Seçim Kurulu’na gelerek, mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde Akdağ’ı oda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı. Akdağ, burada yaptığı açıklamada, hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada 24 saat telefonunun açık olacağını kaydetti.

Ömer Latif Akdağ Başkanlığındaki Marangozlar Odası'nın Yönetim Kurulu Gürbüz Tuygun, Halit Bölükbaş, Resul Yiğitoğlu, Yücel Şahin, Ersan Özdemir ve Hamza Kabakulak'tan oluşurken Denetim Kurulu ise Ahmet Memiş, Erdem Eren ve Arzu Akta'dan oluşuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ