TARİHİ CAMİ YENİLENİYOR

Okuduğunuz haber
KILIÇ’TAN YILMAZ’A BELGELİ CEVAP!

TARİHİ MEZAR TAŞININ KİME AİT OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    KILIÇ’TAN YILMAZ’A BELGELİ CEVAP!

KILIÇ’TAN YILMAZ’A BELGELİ CEVAP!

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Kılıç, CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz’ın seçim bürosu ile ilgili açıklamalarına cevap vererek iddialarının doğru olmadığını söyledi.

SİYASET      29 Subat 2024 - 11:07     0

KILIÇ’TAN YILMAZ’A BELGELİ CEVAP!

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Kılıç, CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz’ın seçim bürosu ile ilgili açıklamalarına cevap vererek iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, “Biz göreve geldiğimiz günden beri kör kuruşa tenezzül etmedik. Yetimin malına göz dikmedik. Kamu kaynaklarını boşa harcamadık” dedi.

AK Parti SKM Başkanı Mustafa Kılıç, geçtiğimiz 5 yılda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın nasıl bir belediyecilik anlayışı ile bu aziz millete nasıl hizmet ettiğini çok iyi bildiğini ifade etti.

‘AŞGIN KAMU MALINA TENEZZÜL ETMEZ’

SKM Başkanı Mustafa Kılıç yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Halil İbrahim Aşgın, kamu malına tenezzül etmez. Belediye mülklerini ücretsiz olarak seçim çalışmaları için kendisine tahsis etmedi, etmez. Buna Çorum’da yaşayan hiç kimse ihtimal vermez. En çok da 5 yıldır Belediye Başkanımızı yakından tanıyan Tuncay Yılmaz, böyle olmadığını bilir. Tuncay Yılmaz’ın bahsettiği seçim büromuz 27 Şubat tarihi itibariyle açılmış ve açıldığı günden 31 Mart tarihine kadar olan kirası 15.000 TL olarak ödenmiş, yine afişlerin asılması için ihtiyaç duyulan vincin kirası da 350 TL olarak Belediyemiz veznelerine ödenmiştir.

‘31 MART’I ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ’

Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile 31 Mart Seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Dostluk havası içerisinde giden yerel seçim çalışmalarına asılsız, mesnetsiz, yakışıksız, iftiraya varan kem sözlerle leke düşürmeye çalışmaktadırlar. Bugün kendi sosyal mecralarında ve yerel basına servis ettikleri haberlerle kıymetli hemşehrilerimizi yanıltmaya yönelik siyasi parti temsilcisini kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız – Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temiz, ahlaklı, dürüst siyaset ilkelerine asla halel getirmedik. Biz Sayın Belediye Başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onun şaibeli, kamu malına halel getirecek bir eylemde bulanmayacağına eminiz. Kişi herkesi kendisi gibi bilir. Allah muhafaza, bu yalanlar beyanlarda bulunanlar göreve gelseler demek ki kamu kaynaklarını hoyratça harcayacaklar.

‘BU MİLET SİZE EMANETİ TESLİM ETMEZ’

Kakafonilerle kamuoyunu yanıltıcı, tezviratlardan medet uman bu tür zihniyetler şunu çok iyi bilsinler ki, bu millet sizlere emaneti teslim etmeyecek. Emanetin sizlere teslim edilemeyecek kadar kutsal olduğunun şuurunda ve idrakindedir.

‘SEÇİM SÜRECİNİN KİRLETİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ’

Sözlerimin sonunda şunu bir kez daha belirtmek istiyorum ki, seçim sürecinin kirletilmesine asla izin vermeyeceğiz. Niyetleri kötü olanlarla asla aynı tarafta olmayacağız. Yalan yanlış açıklamalarla kamuoyunu yanıltanlara asla pirim vermeyeceğiz. Bu yalanlarına kıymetli basınımızın alet olmasına gönlümüz razı gelmeyecek. Basınımızı da kullanarak yalanlarının daha fazla yayılmasına mani olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu vesileyle 31 Mart yerel seçimlerinde şehrimize hizmet etmek için yola çıkan adaylarımızı başta Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ