ALACA BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK!

Okuduğunuz haber
MESAİ DIŞI MUAYENE HİZMETİ BAŞLADI

ZELİHA AŞCI’NIN İSMİ KONAKTA YAŞATILACAK

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    MESAİ DIŞI MUAYENE HİZMETİ BAŞLADI

MESAİ DIŞI MUAYENE HİZMETİ BAŞLADI

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, mesai dışı muayene hizmeti başlattı.

SAĞLIK      17 Eylül 2021 - 14:18     0

MESAİ DIŞI MUAYENE HİZMETİ BAŞLADI

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mesai dışı muayene hizmeti başladı.

Çevre illerden gelen yoğun talebin de etkili olduğu yoğunluğun azaltılması ve hastaların tedavi imkanına daha rahat kavuşması için başlatılan mesai dışı poliklinik hizmetinin normal poliklinik statüsünde olduğu, herhangi bir ilave ücrete tabi olmadığı bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 17:00 / 20:00 saatleri arasında devam edecektir. Mesai dışı poliklinikler MHRS sistemine tanımlanmış olup, poliklinik randevusu almak için MHRS web sistemini, MHRS uygulamasını kullanabilir ya da 182 nolu telefonu arayabilirsiniz.” ifadelerine yer aldı.

Ayrıca https://corumeah.saglik.gov.tr/.../hastanemizde-mesai... adresli hastanenin internet sitesinden paylaşılan tabloda, mesai dışı poliklinik hizmeti veren bölüm ve doktorların çizelgeleri de yayınlanarak, vatandaşın bilgisine sunuldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ