BAŞKAN AŞGIN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Okuduğunuz haber
TBMM, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    TBMM, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

TBMM, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, bağımsızlığın ve millet iradesinin simgesi olan TBMM’nin, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.

GÜNDEM      23 Nisan 2024 - 10:29     0

TBMM, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE  SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, bağımsızlığın ve millet iradesinin simgesi olan TBMM’nin, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlanan İl Başkanı Günay, “TBMM’nin açılışının 104. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi şükranla, saygıyla, rahmetle anıyorum gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

23 Nisan’ın, dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olduğunu da hatırlatan Murat Günay, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunları söyledi:

“Bağımsızlığımızı varlığına borçlu olduğumuz TBMM, nasıl ki millet iradesine dayanan demokratik cumhuriyetimizin güvencesi ise, bugünün çocukları da geleceğimizin güvencesidir. Hakimiyetin millete ait oluşunu bir bayramla kutlarken, bu coşkuyu çocuklarımızla paylaşmanın çok ayrı bir önemi onur ve gurur verici bir anlamı vardır.

Bütün dünya şunu bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığı ve özgürlüğü şiar edinmiş esareti hiç bir şekilde kabullenmeyen bir milletin sonsuza kadar yaşayacak devletidir. Gazi Meclis, arkadan gelen yeni kuşaklara emanet edile edile 104. yıla ulaşmıştır. Daha nice kuşaklar boyu da bu kutsal emanet Türk milletinin başı üzerinde yücelmeye devam edecektir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ