SEVDİĞİ KIZI KAÇIRDI, ABİSİNDEN DAYAK YEDİ

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ’DA MHP’NİN GÖVDE GÖSTERİSİ!

POMPALI TÜFEKLE VURULDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    UĞURLUDAĞ’DA MHP’NİN GÖVDE GÖSTERİSİ!

UĞURLUDAĞ’DA MHP’NİN GÖVDE GÖSTERİSİ!

ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILIM YOĞUN OLDU

SİYASET      05 Mart 2024 - 18:07     0

UĞURLUDAĞ’DA MHP’NİN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Uğurludağ ilçesinde düzenlediği aday tanıtım toplantısı yoğun katılım nedeniyle adeta gövde gösterisine dönüştü.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Çorum’un tüm ilçelerinde iddialı bir şekilde hazırlanan MHP’de geçtiğimiz günlerde Uğurludağ İlçesi’nde tanıtım toplantısı yapıldı. İlçe meydanında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, MHP İlçe Başkanı Şuayip İpek, Belediye Başkan Adayı Zeki İpek, geçmiş dönem Uğurludağ Belediye Başkanları Mehmet Kiday, Ali Osman Bici, Adem İpek, Ak Parti Uğurludağ İl Genel Meclisi üyesi Ekrem Yıldırım, Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanları Seyit Yıldırım Ali Nazmi Han, Mehmet Uyar, mahalle ve köy muhtarları ile kalabalık partili topluluğu katıldı.

Yoğun kalabalık ve coşku nedeniyle ilçede tarihi bir gün yaşatılırken, parti teşkilatı ve belediye başkan adayı Zeki İpek de seçimde de iddialı olduğunu gösterdi.

Belediye Başkan Adayı Zeki İpek, il genel meclis üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı toplantıda İlçe Başkanı Şuayip İpek, Belediye Başkan Adayı Zeki İpek, İl Başkanı M. İhsan Çıplak, birer konuşma yaptılar.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ