LÜTFULLAH KAYALAR, ÇORUM’A GELİYOR

Okuduğunuz haber
ÇORUM, 20 YILDIR AK PARTİ€™YE VERDİĎİNİN KARÅŽILIÄŽINI ALAMADI

GENÇ BAŞKANDAN VEFA ÖRNEĞİ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM, 20 YILDIR AK PARTİ’YE VERDİĞİNİN KARÅžILIÄžINI ALAMADI

ÇORUM, 20 YILDIR AK PARTİ’YE VERDİĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMADI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Çorum’un gelecekteki 50 yılının planlanması gerektiğini belirtti.

SİYASET      08 Aralik 2022 - 12:36     0

ÇORUM, 20 YILDIR AK PARTİ’YE VERDİĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMADI

Cumhuriyet Halk Partisi İl BaÅŸkanı Mehmet Tahtasız, Çorum’un gelecekteki 50 yılının planlanması gerektiÄŸini belirterek, AK Parti iktidarını eleÅŸtirdi, millet ittifakı iktidarında tüm sorunları çözeceklerini söyledi.

CHP İl BaÅŸkanı Mehmet Tahtasız, İl BaÅŸkan Yardımcısı Ümit Er ile birlikte Kentin Gündemi Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Güley’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çeÅŸitli konularda açıklamalarda da bulunan İl BaÅŸkanı Tahtasız, partilerinde 2023 seçimleriyle ilgili olarak aday adaylığı konusunda partide görevli yöneticiler açısında sürecin 6 Aralık’ta baÅŸladığını açıkladı.

20 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’ye Çorum halkının en üst seviyede destek verdiÄŸinin dile getiren Tahtasız, Çorum’un ise verdiÄŸi desteÄŸin karşılığını alamadığını vurguladı.

20 yıldır verilen sözlerin olduÄŸunu, özellikle de 2018 seçimleri öncesinde vaat edilen acemi birliÄŸi, hızlı tren, polis moral eÄŸitim merkezi gibi sözlerin yerine getirilmediÄŸinin altını çizen Tahtasız, ilçe yollarının hiçbirinin bitirilemediÄŸini kaydetti.

3 bin yıllık tarihi bir geçmiÅŸe sahip olan Hititlerle alakalı olarak 13 milyon lira harcanarak yapılan Hitit Barajı ve çevresindeki yatırımın çürümeye terk edildiÄŸine söyleyen CHP İl BaÅŸkanı Tahtasız, BoÄŸazkale’ye giden herhangi bir servisin bulunmadığını belirterek, Çorum Belediyesi’ne BoÄŸazkale’ye servis hizmeti açması konusunda öneri de bulundu.

Çorum’da yarım kalan projelerin 2023 seçimlerinden sonra millet ittifakı iktidarıyla birlikte çözüleceÄŸini iddia eden İl BaÅŸkanı Tahtasız, “Çorum’un 50 yılı planlanmalı ve o plana göre hareket edilmeli. Yapılması gereken önemli projelerden biri de Organize Sanayi Bölgesi ile ÅŸehir merkezi arasına raylı sistem olmalı. Çorum’un Saat Kulesi’ni merkeze alarak 3-4 kilometre çapında tarihi dokuyu da ön plana çıkaracak ÅŸekilde imar düzenlemesine de ihtiyacı vardır. Bunları ve benzeri tüm ihtiyaç duyulan projeleri millet ittifakı iktidarında biz hayata geçireceÄŸiz. Biz, hiçbir çocuÄŸun yataÄŸa aç girmediÄŸi bir ülke inÅŸa edeceÄŸiz” dedi.

Hitit Üniversitesi’nin günden güne kan kaybettiÄŸine vurgu yapan Tahtasız, Kuzey Kampüsündeki binaların biran önce bitirilmesi ve güney kampüsünün de yapılması gerektiÄŸine iÅŸaret ederken, Åžeker Fabrikası’ndan Çorumlulara ÅŸeker verilmediÄŸini, Çorumluların Konya’dan ÅŸeker almak zorunda kaldığını da dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ