ÇORUM’DA ARPA HASADI BAŞLADI

Okuduğunuz haber
AHLATCI, İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ

ÖZDEMİR’DEN PAS VE BÖCEK UYARISI

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI, İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ

AHLATCI, İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ

Soykırımcı katil İsrail'in Filistin'in Gazze bölgesinde çocuk katliamları protesto edildi.

GÜNDEM      04 Haziran 2024 - 16:03     0

AHLATCI, İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ

Soykırımcı katil İsrail'in Filistin'in Gazze bölgesinde çocuk katliamları protesto edildi.

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı'nca, '4 Haziran Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü' kapsamında İsrail'in Gazze'deki çocuk katliamları gündeme taşındı.

İSRAİL BÜYÜKELÇİĞİ KONUTU ÖNÜNDE TOPLANDILAR

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde yapılan basın açıklamasına katılan AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, yıllardır insanlık suçu işleyen ve binlerce masum çocuğu öldüren İsrail'in yaptığı zulmü gözler önüne sermek için toplandıklarını söyledi.

'MASUM ÇOCUKLARI KATLEDEN İSRAİL'İ LANETLİYORUZ'

Masum çocukları katleden İsrail'i lanetlediklerini belirten Ahlatcı, "Masumları katlederek amaçlarına ulaşamayacaklarını yüzlerine bir kez daha haykırıyoruz." dedi.

GAZZE'DE 16 BİNE YAKIN MASUM ÇOCUK KATLEDİLDİ

Her gün haberlerde yüzleri, gözleri kana bulanmış ve vücutları canice parçalanmış çocuklar gördüklerini hatırlatan Ahlatcı, "7 Ekim'den bu yana İsrail'in hedef gözetmeyen saldırılarında 16 bine yakın masum çocuk katledildi. En az 3 bin 500 çocuk ise İsrail kuşatması nedeniyle açlıktan ölmek üzere. Uluslararası kamuoyu maalesef sadece 3 maymunu oynamakla yetiniyor" diye konuştu.

'İSRAİL BARBARLIĞINA KARŞI DURUŞUMUZ ÇOK NET'

İsrail'in, Filistin'de çocuk katliamına son vermesi gerektiği çağrısında bulunan Ahlatcı, şöyle dedi:

"7 Ekim'den bu yana İsrail barbarlığı tarafından şehit edilen 36 bini aşkın kardeşimizi rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tek başımıza kalsak da, bu uğurda bedel ödesek de, duruşumuzdan vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ