AKAR’DAN HASTANE ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
CAMİYE SIĞINAN DÜKKAN SAHİBİNİ SOPAYLA DÖVDÜ

ÇORUMLU ÜRETİCİLERE 6.3 MİLYON BUZAĞI DESTEĞİ!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    CAMİYE SIĞINAN DÜKKAN SAHİBİNİ SOPAYLA DÖVDÜ

CAMİYE SIĞINAN DÜKKAN SAHİBİNİ SOPAYLA DÖVDÜ

Çorum’da işyeri sahibi ile kiracısı arasında yaşanan tartışmada kan aktı.

ASAYİŞ      10 Aralik 2021 - 12:31     0

CAMİYE SIĞINAN DÜKKAN SAHİBİNİ SOPAYLA DÖVDÜ

Çorum’da işyeri sahibi ile kiracısı arasında yaşanan tartışmada kan aktı.

Edinilen bilgiye göre, Üçtutlar Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinin sahibi O.D. ile kiracısı H. U. arasında kira yüzünden tartışma yaşandı. İşyerinde başlayan tartışma sokağa, ardından da camiye taşındı.

Kiracının iddiasına göre kendisine bıçakla saldıran işyeri sahibi daha sonra kaçmaya başladı. Kiracı da arkasından kovaladı. Karakeçili Camii’ne sığınan işyeri sahibi O.D.’nin peşinden içeri giren kiracı H.U., işyeri sahibini dışarıya çıkararak, elindeki sopayla darp etti.

Aldığı darbelerle kafasından yaralanan işyeri sahibi kanlar içerisinde kalırken, araya giren camii cemaati ve çevrede bulunan esnaflar, kavgayı ayırdı. Vatandaşlar, kiracıyı güçlükle sakinleştirmeye çalışırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri kiracıyı gözaltına aldı. Yaralı işyeri sahibine ise ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı şahıs daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ