MİLLET İTTİFAKI, ARASTA ESNAFI İLE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
AHLATCI VE KAYA MAZBATALARINI ALDI

VAHİT KAYRICI, 21 YIL SONRA MAZBATA ALDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI VE KAYA MAZBATALARINI ALDI

AHLATCI VE KAYA MAZBATALARINI ALDI

AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya, bugün mazbatalarını aldılar.

SİYASET      18 Mayis 2023 - 16:20     0

AHLATCI VE KAYA MAZBATALARINI ALDI

AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya, bugün mazbatalarını aldılar.

14 Mayıs seçimlerinden yeniden Çorum Milletvekili seçilen Av. Oğuzhan Kaya ve yeni milletvekili olan Av. Yusuf Ahlatcı, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından il seçim kuruluna giderek mazbatalarının teslim aldılar.

İl Seçim kurulunda düzenlenen törene Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, partili ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve kalabalık partili katıldı.

Törende ilk olarak İl Başkanı Murat Günay bir konuşma yaparak, milletvekillerini tebrik etti, 28 Mayıs seçimleri için de destek istedi. Ardından da Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı birer konuşma yaparak, hem teşekkür ettiler, hem de 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur seçimlerinin önemine dikkat çekerek, teşkilatlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmek için çalışmalarını istediler.

Konuşmalar sırasında alana gelen MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı da AK partililer tarafından alkışlarla karşılandı. Kayrıcı da 28 Mayıs seçimin önemine dikkat çekerek, birlikte çalışacaklarını ve birlikte kazanacaklarını dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ