TERÖRİSTLER ÖVÜLÜRKEN SESSİZ KALAMAZDIM

Okuduğunuz haber
AYBÜKE ÖĞRETMENİ ANMAYA BAKAN TEKİN DE KATILACAK

HİKMET YANIK VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AYBÜKE ÖĞRETMENİ ANMAYA BAKAN TEKİN DE KATILACAK

AYBÜKE ÖĞRETMENİ ANMAYA BAKAN TEKİN DE KATILACAK

Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Şenay Aybüke Yalçın’ın bu yıl mezarı başında yapılacak anma programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katılacağını duyurdu

GÜNDEM      05 Haziran 2024 - 18:13     0

AYBÜKE ÖĞRETMENİ ANMAYA  BAKAN TEKİN DE KATILACAK

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan hemşehrimiz müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın bu yıl mezarı başında yapılacak anma programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katılacağını duyurdu.

Oğuzhan Kaya, Kozluk'ta 7 aylık öğretmenken 9 Haziran 2017'de karne dağıttıktan sonra evine dönüş yolunda Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Şenay Aybüke Yalçın için Osmancık ilçesindeki kabri başında anma töreni düzenleneceğini açıkladı.

9 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Osmancık’ta mezarı başında yapılacak anma programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katılacağını belirten, Oğuzhan Kaya, , şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ı rahmetle andığını belirterek, "Şair Nihal Adsız diyor ya 'İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için. Koç yiğitler vardır can verir, vatanı yaşatmak için.' Bütün şehitlerimiz bu vatan yaşasın, ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye şehit olup, canlarını ortaya koymuştur. Şehidimiz Şenay Aybüke Yalçın’da bunlardan biridir" ifadesini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ