HOŞ GELDİN BEBEKTE 8 BİN 961 AİLEYE ULAŞILDI

Okuduğunuz haber
BİÇERDÖVER BİÇİM FİYATLARI BELİRLENDİ

A PLUS'U SANATÇI ECE MUMAY AÇACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    BİÇERDÖVER BİÇİM FİYATLARI BELİRLENDİ

BİÇERDÖVER BİÇİM FİYATLARI BELİRLENDİ

Çorum Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Çorum Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM      16 Haziran 2022 - 17:59     0

BİÇERDÖVER BİÇİM FİYATLARI BELİRLENDİ

Çorum Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Çorum Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ın Başkanlığında yapılan toplantıda açılış konuşmalarından sonra yapılan yoklamanın ardından gündemin 2.maddesi olan biçerdöver biçim fiyatları ele alındı.

Ayrıca, Çorum İlinin ve İlçelerinin tarım sorunları ve önerileri hakkında görüşmelerde bulunulan toplantıda, İlçe Ziraat Odaları Başkanları bölgelerinde yaşanan gelişmeler ve sorunları masaya yatırdılar.

Başkan Sayan, her ay gerçekleştirdikleri İl Koordinasyon toplantılarının amacının çiftçi sorunlarını masaya yatırarak çözümler noktasında istişare ederek, çareler aramak olduğunu söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Sayan, toplantının güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, Koordinasyon kurulumuzun başkanları bölgelerindeki Muhtarlar, Çiftçiler ve Biçerdöver işletmeciler ile yaptıkları görüşmeler sonrasında İl Koordinasyon Kurulu olarak 2022 yılı Biçerdöver biçim fiyatlarının dekara 80TL olarak tavsiye niteliğinde belirlenmesine karar verilmiştir” dedi.

Toplantıya, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, Dodurga Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Göker, İskilip Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücait Şahin, Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, Laçin Ziraat Odası Başkanı Duran Çardaklı, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, Uğurludağ Ziraat Odası Başkanı Davut Saygı, Ortaköy Ziraat Odası Başkanı Ramazan Topcu katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ