KARSLI: MİLLİ GÖRÜŞ MECLİSTE OLACAK

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN BAŞARILI BİR ORGANİZASYON DAHA!

BKM TEKSTİL’DEN 50 BİN TL ŞAMPİYONLUK PRİMİ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN’DAN BAŞARILI BİR ORGANİZASYON DAHA!

CEYLAN’DAN BAŞARILI BİR ORGANİZASYON DAHA!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bu defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Van'da karşıladı.

SİYASET      06 Mayis 2023 - 11:29     0

CEYLAN’DAN BAŞARILI BİR ORGANİZASYON DAHA!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bu defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Van'da karşıladı.

Van'lı vatandaşlar sıcak havaya rağmen Cumhurbaşkanını sevgi ve karanfil dökerek karşıladı.

Görevlendirildiği illerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerini başarı ile organize eden Ceylan, bu defa da başarılarına Van mitingini de ekledi.

Van mitinginin görkemli ve kalabalık olması Ceylan'ın yaptığı organizasyonlarda ne kadar başarılı olduğunu ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingini değerlendiren Ceylan, "Milletin Adamı, Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Van’da karşıladık" dedi.

Van halkının Cumhurbaşkanının yollarına karanfil dökerek karşıladığını belirten Ceylan, Van mitingini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oyla tekrar seçileceğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kadar dur durak bilmeden çalışacaklarına işaret eden Ceylan, herkesin 15 Mayıs'ta kutlayacakları zaferlere hazırlıklı olmasını istedi.

Gece gündüz demeden AK Parti'nin başarısı için çalışan Ceylan, "Aziz Milletimiz 14 Mayıs’ta yepyeni bir destan yazacak ve bu seçimler Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacaktır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye' nin Yüzyılı’na hazır olduğunu belirten Ceylan, Türk milleti ile aynı istikamete, aynı menzile, aynı vizyona yürüdüklerini kaydetti.

14 Mayıs'ta yeni zaferlere imza atacaklarına vurgu yapan Ceylan, "Allah’ın izniyle; 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği milletimizle el ele gönül gönüle hep birlikte yeni bir zafere imza atacağız" şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçimleriyle Türkiye' nin yeni bir döneme başlayacağını açıklayan Ceylan, yüksek bir katılımın olacağı seçimde 15 Temmuz ruhunun sandıkta tecelli edeceğini, siyaset ve demokrasinin güçleneceğini ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ