ÇORUMLU OZAN ŞEKİP ŞAHADOĞRU ANILDI

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN GAZİNİN AİLESİNE TAZİYE!

FERAMUS KORKUT VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN’DAN GAZİNİN AİLESİNE TAZİYE!

CEYLAN’DAN GAZİNİN AİLESİNE TAZİYE!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, trafik kazasında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Halit Yalçın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM      14 Temmuz 2022 - 11:59     0

CEYLAN’DAN GAZİNİN AİLESİNE TAZİYE!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Halit Yalçın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kıbrıs Gazisi Halit Yalçın, Çorum-Samsun Karayolu Kuşsaray köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Milletvekili Ceylan, Çorum Merkez Güney Köyü’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Halit Yalçın’ın oğlu Salih Yalçın ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını belirten Milletvekili Ceylan, “Merhum Gazimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet makamı Alî olsun” dedi.

Ziyarette tüm şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ