DODURGA’DA DEPREM!

Okuduğunuz haber
“ÇORUM BUNU HAK EDECEK NE YAPTI?”

AHLATCI, GÖNÜL SOFRASINA KONUK OLDU

Anasayfa   /    SPOR    /    “ÇORUM BUNU HAK EDECEK NE YAPTI?”

“ÇORUM BUNU HAK EDECEK NE YAPTI?”

YALÇIN, FEDERASYON BAŞKANINA SORDU: “ÇORUM BUNU HAK EDECEK NE YAPTI?”

SPOR      28 Mayis 2024 - 12:39     0

“ÇORUM BUNU HAK EDECEK NE YAPTI?”

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Bodrum maçından sonra “Çorum bunu hak edecek ne yaptı?” diye sordu.

Çorum FK’nin Süper Lige çıkmasının önünü Bodrumspor ile oynadığı her iki maçta da hakemler tarafından kesildi. İlk maçta verilmeyen penaltı, rakibin attığı goldeki yanlış karar, ikinci maçta ise buz gibi golün iptali, verilmeyen penaltı Türkiye’de gündem yarattı.

Tüm spor otoriteleri ve hakem yorumcuları verilmeyen golle Çorum FK’nin Süper Lig yolunun kapatıldığı noktasında hemfikir.

Taraftarların günlerdir tepkisi dinmiyor.

Yaşananlara en fazla üzülen isimlerden biri olan Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın da ağır bir dille tepkisini dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Başkan Oğuzhan Yalçın, Bodrum maçından sonra Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye bir mesaj gönderdi.

Mesajında öncelikle dünyanın ölümlü olduğunu hatırlatan Başkan Oğuzhan Yalçın, “Çorum bunu hak edecek ne yaptı? Namussuzluk mu yaptı?” diye sordu.

Yalçın, “Kocaeli maçında verilmeyen penaltıyı izle. Bugün Bodrum maçında verilmeyen golü izle başkanım. Ben razı değilim. Geçen maçta da rakipten çıkan topla gol yedik, izle başkanım. Yakışmadı, hiç yakışmadı. Hepimiz insanız. Yaradan herşeyi görüyor. Bu dünya ölümlü ölüm her nefise var. Bunun öbür tarafı da var başkanım” diye yaşadıklarını dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ