MEYDAN PROJESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI

Okuduğunuz haber
EMEKTAR MÜHENDİSLER ONURLANDIRDI

İLK MAZBATAYI AKDAĞ, ALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    EMEKTAR MÜHENDİSLER ONURLANDIRDI

EMEKTAR MÜHENDİSLER ONURLANDIRDI

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çorum İl Temsilciliği, mesleğinde 25, 40 ve 50. yıllarını tamamlayan Oda üyelerini plaketle onurlandırdı.

GÜNDEM      07 Ocak 2022 - 11:33     0

EMEKTAR MÜHENDİSLER ONURLANDIRDI

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çorum İl Temsilciliği, mesleğinde 25, 40 ve 50. yıllarını tamamlayan Oda üyelerini plaketle onurlandırdı.

Kayalı Restourant'ta düzenlenen plaket programı öncesi bir konuşma gerçekleştiren Oda İl Temsilcisi ve İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, pandemi şartları nedeniyle bir kaç yıl ertelemek zorunda kaldıkları etkinliği dar kapsamlı olsada gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Mühendislik mesleğinin temelinin güvene dayandığını belirten Kılıç, "Mezuniyet törenimizde mesleğimiz üzerine etmiş olduğumuz yeminimizin sorumluluğunu hayatımız boyunca taşırız.

Bugün burada mesleğini onurla yürütmüş olan ve mesleklerinde 25, 40 ve 50 yılını tamamlamış meslektaşlarımıza plaketlerini vermek üzere toplanmış bulunmaktayız. Kendileri mesleklerini onurla temsil etmelerininden ve genç meslektaşlarımıza bu şekilde örnek olmalarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

Meslektaşlarımızın bu onurlu gunlerini, diğer meslektaslarımızında katılımıyla daha geniş kapsamlı yaşayamamanın üzuntüsü içindeyiz.

Normal şartlarda etkinliğimizi bilimsel konferansların yanısıra meslektaşlarımızın aileleri ile birlikte katıldıkları ve tanıştıkları etkinlikler kapsamında gerçekleştirmekteydik.

Önümüzdeki yıllarda pandeminin sona ermesiyle birlikte her zamanki gibi etkinliklerimizi gerçekleştirmeyi umut ediyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ