SİNAN ATEŞ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Okuduğunuz haber
ESNAFIN ÇERİKÇİ’YE GÜVENİ TAM!

ÇORUM’DA SİMİT 5 LİRA OLDU!

Anasayfa   /    Gündem    /    ESNAFIN ÇERİKÇİ’YE GÜVENİ TAM!

ESNAFIN ÇERİKÇİ’YE GÜVENİ TAM!

S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

GÜNDEM      19 Ocak 2023 - 11:09     0

ESNAFIN ÇERİKÇİ’YE GÜVENİ TAM!

S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut başkan Erdoğan Çerikçi güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Halk Bankası Yöneticileri, Esnaf Odaları Başkanları ile kooperatif üyeleri katıldı.

Toplantının Divan Başkanlığını Hasan Yılmaztürk, katip üyelikleri ise Vahap Akyol, Selim Süleyman Metineren, Ümmü Gülsüm Helvacı yaptı.

Divan Üyesi Vahap Akyol ve S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci birer konuşma yaptı.

“İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, en son 2021 yılında yaptıkları genel kuruldan bu tarafa ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

“EKSİKLERİMİZ İYİ NİYETLİ EKSİKLİKLERİMİZDİR”

Esnaf ve Sanatkarlara mesai meftumu gözetmeksizin hizmet etmeye çalıştıklarına vurgu yapan Çerikci, “Eksiklerimiz olmuşmudur, elbette olmuştur, ama iyi niyetli bir eksikliktir. Biz insanız eksiklikten münezzeh sadece Cenab-ı Allah’tır” dedi.

“HİZMET ETMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Tüm engellemelere rağmen kooperatifi kurmayı başardıklarına işaret eden Çerikci, “Çorum’da ikinci bir esnaf kefalet kooperatifini kurduk, kurulduğumuz günden sonra çok hızlı büyüyen kooperatif olduk. Genç olmamız, heyecanlı olmamız hızlı büyümemizdeki en önemli faktörlerden birisidir. Biz her gün ilk günkü heyecanla işimizin başına geliyoruz. Sizlere daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

“BİRİLERİ DEDİKODU YAPAR, BİZ İŞİMİZİ YAPARIZ”

Gayelerinin samimiyet içerisinde esnaf ve sanatkara hizmet etmek olduğuna değinen Çerikci,” Eğer biz hizmet etmek yerine bazılarının kuru iftiralarının aslı olmayan dedikodularının peşine düşseydik bu gün burada bu başarılarımızdan söz etmemiz mümkün değildi. Başkaları dedikodu yapar biz sadece işimizi yaparız” şeklinde konuştu.

Kooperatiflerinin büyümesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çerikci, “Dünyanın ekonomik krizlerle boğuştuğu şu günlerde esnaf ve sanatkara yüzde 7ş5 faizle 500 bin ve 1,5 milyon aralığında kredi kullanmamızı sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hazine ve Ticaret Bakanlarımıza, TESKOMB Genel Başkanı sayın Abdulkadir Akgül’e, Başka AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan olmak üzere tüm milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kurulda gelir-gider, faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi. Ardından seçimde geçildi. Yapılan seçimde Erdoğan Çerikçi, tek başına girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı seçildi.

S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetiminde de şu isimler yer aldı:

Erdoğan Çerikci, Mehmet Murat İlter, Elvan Şen, Ersan Özdemir, Halil Yılmaz.

Denetim Kurulu:

Kadir Baycu, Ekrem Toydemir

9. Bölge Birliği Temsilcileri:

Erdoğan Çerikci, Mehmet Murat İlter, Elvan Şen.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ