VALİ ÇİFTÇİ MEHMETÇİK İLE İFTAR YAPTI

Okuduğunuz haber
GÖNÜL GÖZÜYLE HOŞ SOHBETLİ İFTAR!

ASTEĞMEN SEMİH UCAY ŞEHİT OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    GÖNÜL GÖZÜYLE HOŞ SOHBETLİ İFTAR!

GÖNÜL GÖZÜYLE HOŞ SOHBETLİ İFTAR!

Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. 

GÜNDEM      14 Nisan 2022 - 14:50     0

GÖNÜL GÖZÜYLE HOŞ SOHBETLİ İFTAR!

Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. 

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Şaban Kabakcı, öncülüğünde düzenlenen iftarda dernek üyeleri ve aileleri aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, birbirleriyle de sohbet etme fırsatı buldular.

Dernek Başkanı Şaban Kabakcı, “Farklı kelimeler kullanabiliriz, farklı yaşam tarzlarımız olabilir. Ama biz bu farklılığımızın zenginliğinden yola çıkarak Ramazan ayımızı şenlendirmek amacıyla bir sofra etrafında toplandık.  Bu sofra farklılıklarımızı diğerleriyle paylaşabilmek için bizlere sunulan bir bahane sadece. Bizde bu vesileyle Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi geliştirmek amacıyla bir sofrada buluştuk” dedi. Şaban Kabakcı, birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel Ramazanlarda buluşma dileğinde bulunarak tüm katılım sağlayan üye ve ailelerine teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ