ÇORUMLU GENÇ ŞARKICI KLİP ÇEKTİ

Okuduğunuz haber
HERKES KONTEYNER SAHİBİ OLACAK!

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    HERKES KONTEYNER SAHİBİ OLACAK!

HERKES KONTEYNER SAHİBİ OLACAK!

ÖZER KONTEYNER, 49 BİN TL İLE DEV BİR KAMPANYA BAŞLATTI

GÜNDEM      29 Mayis 2023 - 15:14     0

HERKES KONTEYNER SAHİBİ OLACAK!

Çorum ve bölgesinde 20 yıldır geniş bir müşteri kitlesine hizmet veren Özer Konteyner, yaz mevsimi başlangıcında başlattığı “Dev Kampanya” ile sektöre liderlik yapmaya devam ediyor.

Firma sahibi Adem Özer, Türkiye’nin 100. Yıl hedeflerinde herkesi Konteyner sahibi yapmak olduğunu belirterek, “Özer Konteyner Tecrübeli kadro ve teknik donanımı ile uzun yıllar geniş bir müşteri ağına hizmet verirken Güven ve saygı unsurlarını ilke edinmiştir. Ülkemizin 100. Yıl hedefleri çerçevesinde “Herkes Konteyner sahibi olsun” düşüncesi ile 3x7 ebadında boş Konteyner evi anahtar teslimi sadece 49 bin TL’ye veriyoruz” dedi.

3x7 ebadında ki boş Konteyner evlerin EPS dolgu sandviç panel, Laminat görünümlü Mineflo taban, PVC donanımlı pencere ve galvaniz saç panel kapı ile bütünleştiğini ifade eden Firma sahibi Adem Özer, Konteynerlerde tecrübeli teknikerler tarafından test uygulamaları ile Elektrik ağı uygulandığını firma olarak Çorum merkez ve ilçeleri ile birlikte iç Anadolu ve Karadeniz bölgesine hizmet verdiklerini hatırlattı.

Çorum Sanayi Sitesi Ankara Yolu 5. Cadde’de faaliyet gösteren Özer Konteyner, 1000 metrekare alanda uzman kadro yapısı ile üretim yaparken firma Çevreyolu üzerinde Traktör Galericiler Sitesi yanında hizmete sunduğu tanıtım ve satış Showroomu’nda da kampanya ürünlerini müşteri ile buluşturmaya başladı.

Özer Konteyner’in 49 bin TL den piyasaya sunduğu 3x7 boş ahşap ve beyaz panel görünümlü ürünlere vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Özer Konteyner Pazar günleri dahil haftanın her günü müşterilerine hizmet sunarken firma 0542 566 57 85 numaralı hattı ile de 7/24 müşterilerine hizmet veriyor.

ÖZER KONTEYNER PANEL

SATIŞLARINA DA BAŞLADI

Kkonteyner ve prefabrik sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren Özer Konteyner, müşterilerine panel satışlarıyla da hizmet vermeye başladı.

Firma sahibi Adem Özer, sektörün en önemli ürünü olan panelleri cazip fiyatlarla müşterilerine verdiklerini ifade etti. 2.30 metre boyunda olan panellerin eps v poliüretan donanımlı olmakla birlikte 4 cm kalınlık içerdiğini bilgisini paylaşan Adem Özer, firma olarak hizmetlerini Çorum ve bölgesinde her zaman en iyisini, hesaplı fiyatlarla müşterilerine sunduklarını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ