BELEDİYE’NİN İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE 60 ÇOCUK SÜNNET OLDU

OĞUZLAR’IN GURURU OLDULAR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP'TE 60 ÇOCUK SÜNNET OLDU

İSKİLİP'TE 60 ÇOCUK SÜNNET OLDU

İskilip’te 60 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

İLÇELER      27 Agustos 2022 - 16:02     0

İSKİLİP'TE 60 ÇOCUK SÜNNET OLDU

İskilip Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Dolma, Turşu, Çilek ve Karakucak Güreşleri Festivali kapsamında 60 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Başbuğ Alparslan Türkeş Şehir Parkında sünnet çocukları için düzenlenen programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis üyeleri, sünnet çocuklarının aileleri, din görevlileri, davetliler ile çok sayıda İskilipli katıldı. Programın sunuculuğunu ünlü sanatçı ve sunucu Nilay Dorsa yaptı.
Belediye Başkanı Ali Sülük festival kapsamında geleneği yaşatmak adına sünnet şöleni düzenlediklerini, sünnet çocuklarının gönüllerince eğlenebilmeleri için çeşitli etkinlikler organize ettiklerini beyan etti.
Kaymakam Yunus Emre Vural İskilip Belediyesinin öncülüğünde bu güzel geleneğin yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek çocuklara geçmiş oldun dileklerini iletti.
Konuşmalardan sonra Kuran’ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunması ile devam eden programda çocuklara çeşitli oyuncaklar ve pamuk şekeri ikram edildi. Toplu sünnet şöleninde 60 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ