MANTARDAN ZEHİRLENEN KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI!

OSMAN NURİ KÜRELİ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI!

İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI!

İskilip'te 3 Haziran 2022 Cuma günü “Fethin 569. Yılında Akşemseddin” konulu konferans düzenlenecek.

İLÇELER      02 Haziran 2022 - 13:17     0

İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI!

İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi, İskilip Milli Eğitim Müdürlüğü, İskilip Müftülüğü, Bolu Çor-Der ve İskilip basınının işbirliği ile 3 Haziran 2022 Cuma günü “Fethin 569. Yılında Akşemseddin” konulu konferans düzenlenecek.

İskilip’in Sesi internet sitesi ve İskilip’in Sesi Televizyonu Genel Yayın yönetmeni Coşkun Akkoca ile iskilipost internet haber sitesi imtiyaz sahibi Şaban Balcı, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a makamlarında konferansa olan davetlerini ilettiler.

Samimi atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde Vali Çiftçi, Rektör Öztürk ve Başkan Aşgın konferansın hayırlara vesile olması ve başarılı geçmesi temennilerinde bulundular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ