CEYLAN, DÖRT YILDA YAPILAN SAĞLIK YATIRIMLARINI ANLATTI

Okuduğunuz haber
JANDARMA, KIRSALDAKİ ANNELERİ UNUTMADI

CEYLAN’DAN ALP BEBEK İÇİN ÇAĞRI!

Anasayfa   /    Gündem    /    JANDARMA, KIRSALDAKİ ANNELERİ UNUTMADI

JANDARMA, KIRSALDAKİ ANNELERİ UNUTMADI

Jandarma İl Komutanlığı tarafından Çorum’da şehrin birçok yerine ulaşılarak Anneler Günü kutlandı.

GÜNDEM      10 Mayis 2022 - 12:57     0

JANDARMA, KIRSALDAKİ  ANNELERİ UNUTMADI

Jandarma İl Komutanlığı tarafından Çorum’da şehrin birçok yerine ulaşılarak Anneler Günü kutlandı.

Jandarma personeli tarafından icra edilen devriye, kontrol ve denetimlerde araçlarda yolculuk eden anneler ile tarlada, bağda ve bahçede çalışan annelere çiçek verilerek, Anneler Günü tebrik edildi.

Köy devriyelerinde, tarlada çalışan anneler ise karşısında ellerinde çiçekler ile Anneler Gününü kutlamaya gelen genç jandarmaları görünce çok şaşırdıklarını, çok mutlu olduklarını ve bu anı hiç unutmayacaklarını dile getirerek, jandarma personeline teşekkür ettiler.

Jandarma İl Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yol kontrol noktasında durdurulan otobüste yolculuk eden yaşlı teyzemiz, karanfil vererek ellerini öpen kadın astsubaylara sarılarak, yanındaki eşini göstererek, “70 yaşıma geldim ve ilk kez birinden çiçek aldım” diyerek, teşekkür etti.

Çorum Jandarma İl Komutanlığı olarak, başta Şehit ve Gazilerimizin Anneleri olmak üzere, her türlü övgüyü fazlasıyla hak eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hayatta olmayan annelerimize rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ