MİLLET KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDI

Okuduğunuz haber
KÜRŞAT ZORLU YARIN ÇORUM’A GELİYOR

UĞUR BİLAN'IN BABASI VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KÜRŞAT ZORLU YARIN ÇORUM’A GELİYOR

KÜRŞAT ZORLU YARIN ÇORUM’A GELİYOR

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşat Zorlu, seçim çalışmalarına destek vermek üzere 18 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’a gelecek.

SİYASET      18 Mart 2024 - 12:52     0

KÜRŞAT ZORLU YARIN  ÇORUM’A GELİYOR

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşat Zorlu, seçim çalışmalarına destek vermek üzere 18 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’a gelecek.

İYİ Parti, 31 Mart seçimleri öncesi belediye başkan adaylarına destek olmak amacıyla Genel Başkan Yardımcıları Oktay Vural ve Ünzile Yüksel’in ardından Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu’yu konuk edecek.

İYİ Parti Sözcüsü, Ankara Milletvekili, Medya İlişkileri Başkanı ve Dış İşleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Kürşad Zorlu, 18 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’u ziyaret edecek.

İl Başkanı Erkan Yıldız’ın verdiği bilgiye göre; Kürşad Zorlu, saat 11.00’de Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret edecek. Sungurlu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner’in çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alacak olan Zorlu, ilçede esnafla sohbet ettikten sonra saat 14.00’de Çorum İl Başkanlığını ziyaret edecek. Zorlu, partililerle görüştükten sonra Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorunları sahada tespit edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ