KOÇTAŞ AHL PARK AVM’DE AÇILDI

Okuduğunuz haber
MOBİLYACILAR DA ‘ÇERİKCİ’ DEDİ

İSKİLİPLİ BAKKALLAR’DAN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    MOBİLYACILAR DA ‘ÇERİKCİ’ DEDİ

MOBİLYACILAR DA ‘ÇERİKCİ’ DEDİ

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulda Başkanlığa adaylığını açıklayan Erdoğan Çerikci'ye destek çığ gibi büyüyor.

GÜNDEM      05 Mayis 2022 - 11:01     0

MOBİLYACILAR DA ‘ÇERİKCİ’ DEDİ

8 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulda Başkanlığa adaylığını açıklayan Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikci'ye destek çığ gibi büyüyor.

Çorum Esnaf Odaları Birlik seçiminde Recep Gür karşısında aday olan Erdoğan Çerikci, adaylığını açıkladığı günden bu yana çeşitli odaların desteğini almayı sürdürüyor.

ÇESOB Başkanlığına adaylığını açıklayan Erdoğan Çerikci’yi desteklerini açıklayan odalar arasına  Çorum Mobilyacılar Odası da katıldı.

“ERDOĞAN ÇERİKCİ’NİN YANINDAYIZ”

Çorum Mobilyacılar Oda Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Yalçın Kılıç, beklenildiği gibi seçimlerde Erdoğan Çerikci’yi destekleyeceklerini bildirdi.

Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, “Birliğimizin bu hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurulunda Birlik Başkan Adayımız Sayın Erdoğan Çerikci’yi destekleme kararı aldık. Ben ve yönetim kurulum Sayın Çerikci’nin yanında olacağız. Kendisine şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci ise, Mobilyacılar Oda Başkanı Yalçın Kılıç ile yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek, gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Pazar günü yapılacak olan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulunda başkanlık seçimini kazanacaklarına inandığını ifade eden Çerikci, “Bu kutlu yolda bana destek veren, yol gösteren değerli büyüklerime, dönem dönem birlikte omuz omuza çalıştığım dostlarıma, bizlere ve şahsıma her zaman destek veren Çorum esnafına ve halkına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“MEVCUT YÖNETİM VİZYONUNU TAMAMLADI”

Yönetimiyle birlikte Çorum esnafını en güzel şekilde temsil edeceklerini belirten Çerikci, güçlü bir esnaf odaları birliğini oluşturmak için aday olduğunu söyledi.

Mevcut yönetimin artık vizyonunu doldurduğuna dikkat çeken Çerikci, bu andan itibaren Çorum esnaf ve sanatkarına verecekleri hiçbir şeyin kalmadığını ifade etti.

“ESNAFIN HALİNDEN ESNAF OLAN ANLAR”

Kendisinin hala esnaflık yaptığını hatırlatan Çerikci, “Sorunların çözümünü en iyi bilenler, yine o sorunları yaşayanlar olur. İşyeri olmayıp, dükkanının kapısını açmayan, sizin yaşadığınız sorunları yaşamayanlar sizi anlamaz. Bizler adaylığımızı açıkladığımız ilk günden beri açık bir şekilde karşınızdayız. Korku dağlarını yıkmak için cesaretle er meydanına çıktık” diye konuştu.

“ARTIK YENİDEN YOLA ÇIKMA ZAMANI GELMİŞTİR”

Son 2 yılı aşkın süredir pandemi koşullarında toplumun tüm kesimleri gibi esnaf ve sanatkarın da zor şartlar altında mücadele ettiğine değinen Çerikci, “Ben de hem oda başkanı olarak üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları onlarla birlikte yaşadık, hem de esnaf ve sanatkarlar olarak da kendi işyerlerimizde yaşadık. Bu sebeple esnaf ve sanatkarımızın ihtiyacı olduğunda yanında olacak bir birlik yönetimi istiyoruz. Yalnızlık istemiyoruz. Yalnız bırakılmak istemiyoruz. Bu yalnızlığı derinden hisseden tüm esnaf ve sanatkarlarımıza sesleniyoruz. Bu çığlığımız onlar adınadır, artık yeniden yola çıkma zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ