ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

Okuduğunuz haber
ŞAHİNER’DEN SERT TEPKİ!

ÜNLÜ PEHLİVANLAR ÇORUM’DA GÜREŞECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞAHİNER’DEN SERT TEPKİ!

ŞAHİNER’DEN SERT TEPKİ!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Cumhurbaşkanı kararı ile Çorum’un 9 ilçesini kapsayan devlet yatırım ve teşviklerinden öncelikli yararlanacak ilçeler arasında Sungurlu’nun yer almamasına sert tepki gösterdi.

GÜNDEM      17 Mayis 2022 - 15:40     0

ŞAHİNER’DEN SERT TEPKİ!

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Cumhurbaşkanı kararı ile Çorum’un 9 ilçesini kapsayan devlet yatırım ve teşviklerinden öncelikli yararlanacak ilçeler arasında Sungurlu’nun yer almamasına sert tepki gösterdi.

Yaşanan gelişmelerin Çorum’u yöneten cahil anlayışın eseri olduğunu savunan Şahiner, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Bayat, Kargı, Laçin, Dodurga, Oğuzlar, Uğurludağ, Mecitözü, Boğazkale, Ortaköy ilçeleri ülkenin topyekûn kalkınması amacına hizmet etmek maksadıyla devlet yatırım ve teşviklerinden ayrıcalıklı ve öncelikli yararlanacak ilçeler arasında yerini alırken, 15 yıldır bu teşviklerden yararlanmayı bekleyen Sungurlu’nun ise AK Parti milletvekilleri ve il başkanının anlamsız düşmanlığı sebebiyle göz ardı edildiğini ileri sürdü.

“Çorum’a hizmet naralarıyla seçim öncesi kapı kapı oy dilenen iktidar partisinin seçilmişleri, kaybettikleri ilçeye düşmanlık yapmayı siyaset zannediyorlar” iddiasında bulunan Başkan Şahiner, “Kendi memleketinde kendi insanını her konuda cezalandıran başka bir şehir yoktur Türkiye’de. Her fırsatta Çorum’a hizmet, hakka hizmet edebiyatı yapan iktidar partisinin Çorum vekilleri ve başkanı, iş Sungurlu’ya gelince gözler kör, kulaklar sağır, dilleri lal oluyor. Sanki Sungurlu başka bir ilin ilçesi.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ