KAZIM ATAK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Okuduğunuz haber
SEVDASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ

ÇORUM FK ARTIK MURAT YILDIRIM’IN!

Anasayfa   /    Siyaset    /    SEVDASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ

SEVDASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İskilip İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısına katıldı.

SİYASET      18 Mayis 2022 - 14:45     0

SEVDASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İskilip İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısına katıldı.

Yönetim kurulu toplantısında AK Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ercan Daşdan, Abdulkadir Karakuş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Genel Meclis Üyeleri Fehmi Yağlı, Duran Bıyık, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İlyas Akyol, Yol Şube Müdürü Mehmet Çetin Kaya, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Fevzi Şahin, İskilip Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve İskilip ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Özellikle İlçe köylerinin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalara başlandığını belirten İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Köylerimizin  sorunlarını çözüm odaklı olması için gece gündüz demeden Ak Parti dönemlerinde hizmetle buluşan köylerimize daha çok hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu bir Sevda işidir. Sevdası olmayanın davası olmaz. Bu süreçte millete hizmet yolunda ilk günkü aşk ve heyecanla çalışan il ve ilçe teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan yol ve dava arkadaşlarıma, İl Genel Meclisimize, İl Özel İdaremize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, İskilibe bağlı köylerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulması için hep birlikte çözüm odaklı çalışıyoruz“ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ