ÇORUM FK'YI KAPTAN ALDI!

Okuduğunuz haber
SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI

Anasayfa   /    Gündem    /    SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK

SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Özel Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek özel çocuklarla bir araya geldi.

GÜNDEM      14 Mayis 2022 - 10:27     0

SEVGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Kale Özel Uygulama Okulu ve Zübeyde Hanım Özel Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek özel çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarette İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Kadriye Taşdemir, Emre Çıtak ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek de eşlik etti.

Ahlatcı, özel çocukların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Engelin kalplerde olmadığı sürece, sevginin her engelin üstesinden geleceğini belirten İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Aramızda hiçbir engelin olmadığı, hatta bir çoğumuzdan daha üstün vasıflara sahip olduğuna inandığım çocuklarımızla bir arada olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur Sosyal devlet anlayışı ve yardımsever bireyler olma bilinciyle, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, toplum olarak en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Var olan duyarlılığın artması ile engellilerimizin “anlaşılma” ve “farkına varılma” talebini, zenginlik ve güzellik emaresi olarak görüp geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayabiliriz. Sevgiyle tüm engelleri aşmak, hayatı her alanda paylaşmak mümkün. Bizde Çorum’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ