İSBİR’DEN ORTAKÖYLÜ KADINLARA JEST!

Okuduğunuz haber
SIVI YAĞDA STOKUMUZ VARSA NEDEN UCUZA SATILMIYOR?’

KAYA’NIN TEKLİFİ MECLİS’TE KABUL EDİLDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    SIVI YAĞDA STOKUMUZ VARSA NEDEN UCUZA SATILMIYOR?’

SIVI YAĞDA STOKUMUZ VARSA NEDEN UCUZA SATILMIYOR?’

Çorum’da uygun fiyata yağ almak isteyen vatandaşlar, marketlerde uzun yağ kuyrukları oluşturdu.

SİYASET      07 Mart 2022 - 14:16     0

SIVI YAĞDA STOKUMUZ VARSA  NEDEN UCUZA SATILMIYOR?’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz de yaptığı yazılı açıklamada, yağ kuyruklarının 21. yüzyıl Türkiyesi’ne yakışmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 40 sene öncesine dayanan kuyruk benzetmesinin 40 yıl aradan sonra tekrarlanmasına şahit olduklarını ifade eden Tokgöz, “Eskiden yokluktan kuyruk vardı” diyenlerin şimdi ise ucuz olduğu için kuyrukların oluştuğunu iddia ettiklerini kaydederek, “Soruyorum hangi ürün ucuz” diye konuştu.

Yağ kuyruğunun yanı sıra akaryakıt kuyruklarının da alıp başını gittiğini vurgulayan Tokgöz, “Sabah ekmek kuyruğu, öğlen marketlerde yağ kuyruğu, akşam sebze pazarlarında ucuz sebze kuyruğu, gece yarısı ise ucuz mazot kuyrukları aldı başını gidiyor. Allah tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun” dedi.

Bu durum karşısında vatandaşların artık isyan etme noktasına geldiğini belirten Ulaş Tokgöz, çiftçinin de, asgari ücretlinin de, memurun da aynı durumda olduğunu söyledi.

Artık vatandaşın mevcut iktidara güvenmediğini aktaran Tokgöz, “Bakan açıkladı. ‘Yeterli sıvı yağ stokumuz var’ dedi. Madem stokumuz var neden yağ pahalı. Her gün zam geliyor. Madem stokumuz var, o zaman neden vatandaşlarımıza ucuza satılmıyor?” diye sordu.

Tokgöz ayrıca, akaryakıta gelen son zamlardan sonra vatandaşların artık araç kullanmayı bırakacağını, en temel ihtiyaç maddesi olan yağ konusunda da yağsız yemek yapmayı öğrenmek zorunda kalacağını da sözlerine ekledi.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ