DÜRDANE KARAKAYA VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN YALÇIN’DAN SİTEM! GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM...

GÜREŞÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Anasayfa   /    SPOR    /    BAŞKAN YALÇIN’DAN SİTEM! GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM...

BAŞKAN YALÇIN’DAN SİTEM! GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM...

GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM...

SPOR      24 Haziran 2024 - 16:31     0

BAŞKAN YALÇIN’DAN SİTEM!  GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM...

Geçtiğimiz sezonda Play-Off maçlarındaki hakem hataları yüzünden Süper Lig’in kapısından dönen Çorum FK’da yeni sezon öncesi de sessizlik hakim. Başkan Oğuzhan Yalçın bütçe oluşturma ve takım kurma çalışmalarını sürdürürken, Çorum’dan iş insanı Ahmet Ahlatcı dışında kimsenin kendisini arayıp “Yeni sezonda ne yapıyoruz” demediğini ifade ederken, “Sehrin bu kadar sessiz kalmasını, vurdumduymaz olmasını anlamıyorum. Sitemim şahıslara değil, tüm Çorumlulara” dedi.

Yalçın, “Gücüm biterse bırakırım” ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Ligi’ndeki ikinci sezonuna hazırlanan Çorum FK’da yine sessizlik hakim. Bir yandan bütçe oluşturmak için çabalayan, diğer yandan da transfer çalışmalarını yürüten Başkan Oğuzhan Yalçın, şehirdeki sessizliğe bir anlam veremediğini belirterek, tüm Çorumlulara sitemde bulundu.

Geçtiğimiz sezon 1.Lig’de ilk kez mücadele etmelerine rağmen gayet başarılı bir performans sergilediklerini ve Play-Off yarı finaline yükselme başarısı gösterdiklerini hatırlatan Başkan Oğuzhan Yalçın, “Yarı finali geçseydik belki şu anda Süper Lig’de olacaktık. Ama olmadı, kısmet değilmiş” diye konuştu.

️SADECE 1 LOCA SATABİLDİK

Sezon bittikten sonra iş insanı Ahmet Ahlatcı dışında Çorum’dan hiçbir iş insanının kendisini aramadığına dikkat çeken Oğuzhan Yalçın, tüm Çorumlulara sitem ederken, “Lig bittikten sonra Sayın Ahmet Ahlatcı dışında Çorum’dan hiçbir iş insanı arayıp da ‘seneye ne yapıyoruz’ demedi. Bilindiği üzere, yeni sezon için locaları satışa çıkarttık. Şu ana kadar sadece bir loca satabildik. Onu da, geçen sezon Play-olOff’a kaldığımızda, kulübe destek için MÜSİAD erkenden aldı. Onun dışında henüz loca satamadık.

SİTEMİM TÜM ÇORUMLULARA

İşin özü, hepimizin ailesi, evladı var. Size bir şey olmuş olsa, olan geride kalana oluyor. Kimse sizden geriye kalanlara sahip çıkmıyor. Maalesef hayat böyle.

Şehrin bu kadar sessiz kalmasını, vurdumduymaz olmasını anlamıyorum. Sitemim şahıslara değil, tüm Çorumlulara, yanlış anlaşılmasın lütfen” şeklinde konuştu.

ARTIK PARA BASTIĞIMI DÜŞÜNÜYORLAR

Gelinen noktada, bugüne kadar çok para ödediğini dile getiren Yalçın, biten sezonun devre arasında Murat Yıldırım’ın ayrılmasının kendisini olumsuz olarak çok etkilediğini kaydederek, “Geçen sezon çok para ödedim. İnsanlar artık benim para bastığımı düşünüyor galiba. Bakıyorum artık kimse oyuncu da beğenmiyor” şeklinde konuştu.

️GÜCÜM BİTERSE BIRAKIRIM

Çorum ve Çorum FK’yı çok sevdiğini ancak gücü biterse bırakabileceğinin sinyallerini de veren Başkan Oğuzhan Yalçın, “Burayı döndürecek gücüm olursa döndürürüm. Ama olmazsa, yapamam. Herkes şunu iyi bilsin ki, gücüm olduğu sürece başkanlığı yapmak isterim. Bugüne kadar camiamıza hiç yalan söylemedim, neyse onu dedim. Ama gücüm olmazsa da bırakırım. İnşallah bu sene de o bütçeyi ayarlarım” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ