ÇORUM’DA YETKİ TÜRK HABER-SEN’DE!

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ!

ÇİZİKÇİ MÜJDEYİ VERDİ, TOKİ İHALESİ TAMAM

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ!

ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ!

Çorum’da hava sıcaklarının artmasıyla birlikte bunalan vatandaşların suya duyduğu ilgi artmaya başladı.

GÜNDEM      03 Haziran 2024 - 18:51     0

ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ EĞLENCESİ!

Çorum’da hava sıcaklarının artmasıyla birlikte bunalan vatandaşların suya duyduğu ilgi artmaya başladı.

Özellikle de sıcaktan bunalan çocuklar için kentin muhtelif bölgelerinde bulunan süs havuzları serinlemek ve eğlenceli zaman geçirmek için vazgeçilmez mekanlar oluyor.

Bu havuzlardan biri de Çorum Park içerisinde bulunan süs havuzu.

Sıcaktan bunalan çocuklar, “Dikkat havuza girmek tehlikeli ve yasaktır. Elektrik Vardır” uyarı levhasına aldırış etmeden havuza girmekten çekinmiyorlar.

Levhanın dışında her hangi bir güvenlik tedbirinin olmadığı havuzda çocuklar, tehlikenin farkında olmadan eğlenmeye devam ediyorlar.

Duyarlı bazı vatandaşlar, Belediyenin elektrik olduğu uyarısı yaptığı havuza çocukların girmesini engellemek için tedbir almasını isteyerek, “İnsanların canı yanmadan lütfen tedbir alınsın. Allah göstermesin bir can kaybı veya yaralanma olduğunda bunun vebalini kim verecek” diye yetkililere seslendiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ